Не змогла стримати сліз: заплакана Надя Дорофєєва подякувала воїну ЗСУ за чуттєве виконання патріотичної композиції на "Голосі країни 13"

Голос країни 13
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Вчора, 22 жовтня відбувся восьмий епізод вокального шоу "Голос країни 13". Останнім на сцену під час етапів кросбатлів вийшов військовослужбовець ЗСУ Юрій Городецький.

Захисник здивував неймовірним виконанням композиції  Вови Гейзера "Браття-українці". Чоловік розповів, що для нього це дуже важлива пісня. Він подарував її своїм побратимам: як живим, так і, на жаль, загиблим.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Виступ Городецького вийшов настільки потужним та пронизливим, що його зіркова наставниця Надя Дорофєєва не змогла стримати сліз. Ба більше, після закінчення виступу, коли Дорофєєва мала сказати своєму підопічному кілька слів, вона не змогла спокійно говорити, адже дуже сильно розчулилася.

Ми маємо змогу робити свою роботу, сьогодні знімати цей важливий європейський сезон завдяки таким хлопцям, як ти. Для мене цей виступ був поза конкурсом. Юро, це була сповідь. Я вам дуже дякую! Браво!

 – сказала Дорофєєва, не стримуючи сльози.

Суперницею Городецького на цьому етапі стала учасниця з команди Артема Пивоварова Ізабелла Іващенко. Дівчина вразила потужним виконанням композиції "Infinity" Джеймса Янга. Однак, їй не вдалося набрати потрібну кількість голосів, і в наступний етап пройшов військовослужбовець Юрій Городецький.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Едгар Єнокян виступив на "Голосі країни 13" попри проблеми зі зв'язками. Його зіркова наставниця Надя Дорофєєва була вражена стараннями та самовіддачею свого підопічного.