Суперфінал "Голосу країни 13": коли і де дивитися 9 випуск від 29.10.2023

Голос країни 13
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Вже цієї неділі, 29 жовтня, о 21:00 на телеканал “1+1 Україна” стартують прямі ефіри національного вокального талант-шоу "Голос країни 13". Подробиці - в нашому матеріалі.

Пряма трансляція відбудеться з Варшави за підтримки польського мовника Telewizja Polska (TVP). Дев'ятий епізод стартує з виконання зірковими тренерами саундтреку "Голосу країни 13".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зауважимо, що з внесенням корективів у правила проєкту, на першому етапі за прохід далі боротиметься вісім учасників. У Юлії Саніної та Наді Дорофеєвої у команді лишилося по три вокаліста, а от у Артема Пивоварова і Івана Клименка лише по одному виконавцю.

Суперфінал "Голосу країни 13": коли і де дивитися 9 випуск від 27.10.2023 - фото №1

По закінченні першого  етапу з обраної вісімки залишиться лише чотири учасника, яких обере народ. Вокалісти "Голосу країни 13" подарують глядачам пісні Квітки Цісик "Місто спить", YAKTAK - "Уночі" та лорін Ейфорія у своєму виконанні

У другому етапі традиційно учасники заспівають у дуеті зі своїми тренерами. Після виступів усіх учасників, які пройшли у другий тур, телеглядачі оберуть двох вокалістів, які будуть змагатися за звання “Голосу країни”.В третьому етапі вокалісти вийдуть на сцену з піснями, які вони раніше виконували на “сліпих прослуховуваннях”.

До речі, в прямому ефірі  "Голосі країни 13" на сцені з'являться і запрошені зірки. Зокрема, своїм талантом глядачів потішать: MONATIK, KOLA, Марта Липчей.

Варто зауважити, що у день грандіозного фіналу, 29 жовтня, Київстар ТБ дасть змогу українцям подивитися телеканал "1+1 Україна" абсолютно безкоштовно. Тому на території Польщі та України "Голос країни 13" буде доступний майже для кожного, за умови реєстрації за посиланням .

Віддати свій голос за учасника можна буде в найрізноманітніший спосіб.  У додатках Київстар ТБ та 1+1 відео, або відправивши смс за номером телефону 7576 з цифрою вашого улюбленого учасника, або зателефонувавши за номером 09009000 додавши в кінці номер улюбленого учасника. Вартість однієї смс, або дзвінка вартуватиме  7,44 грн. Однак, є один маленький нюанс. Проголосувати зможуть лише ті глядачі, які досягли повноліття. Голоси прийматимуться лише з українських голосів.

Вартість одного Суперголосу в додатку Київстар буде коштувати 49 гривень. Це дорівнює 7 смс, або ж телефонних дзвінків. Кожен громадянин України матиме змогу  віддати не більше 50 Суперголосів за одного учасника.

Усі виручені кошти будуть направлені на ініціативу Київстар ТБ для Національного реабілітаційного центру «Незламні», де проходять лікування українські діти, які отримали опіки внаслідок повномасштабного російського вторгнення.

  • Де дивитись "Голос країни-13":

  • Прямий ефір у неділю о 21:00 на телеканалі “1+1 Україна” на “Київстар ТБ“, Megogo (на території України). На території Польщі пряма трансляція буде доступна на “Київстар ТБ” та “Belsat”.

  • Повні випуски програми будуть доступні по закінченню епізоду на сайті каналу 1+1, “1+1 video”, Київстар ТБ - на території України, а на YouTube-каналі проєкту “Голос країни” окремі виступи учасників можна буде подивитися по всьому світові.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як вокаліст з команди Наді Дорофєєвої розгромив суперницю з команди Івана Клименка та пройшов у прямі ефіри.