Переміг військовий! Названо ім'я тріумфатора "Голосу країни 13" (ФОТО)

Голос країни 13
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

29 жовтня відгримів останній епізод національного вокального талант-шоу "Голос країни 13". За підсумками суперфіналу, стало відоме ім'я переможця. Отож, тріумфатором європейського сезону проєкту став виконавець з команди Артема Пивоварова Михайло Панчишин.

Панчишину 25 років, але він уже встиг зарекомендувати себе на українській сцені як співак. Популярність він здобув завдяки перемозі  у вокальному шоу Х-фактор на телеканалі СТБ. Після перемоги, Михайло обрав свій творчий псевдонім та назвався Ptashkin.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

З початком повномасштабного вторгнення рф на територію України Михайло відправився захищати свою Батьківщину на передову. Під час одного з боїв,  він частково втратив слух та був комісований з армії. На "Голос" Міша прийшов, щоб славити українських військових.

Переміг військовий! Названо ім'я тріумфатора "Голосу країни 13" (ФОТО) - фото №1

Вже на етапі сліпих прослуховувань вокаліст виконав свою авторську композицію "Невідомий герой". Під час вчорашніх ефірів він повторив її у на етапі суперфіналу і вона принесла йому перемогу у шоу.

Як би там не було, перемогли ЗСУ. Шнайдер, я обіцяв, що про наших пацанів не забудуть, Прапор, Грошик, Кост…Наступна пісня написала про них і про наших хлопців. Я буду далі нести славу і буду далі йти цей шлях. Дякую Артему велике. Хочу передати привіт всім Бойовим Бобрам,

- прокоментував свою перемогу Міша.

Переміг військовий! Названо ім'я тріумфатора "Голосу країни 13" (ФОТО) - фото №2

Після того, як його оголосили переможцем, Михайло виконав ще раз вище зазначену авторську композицію на біс. Свою перемогу артист присвятив бойовим побратимам.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як вокаліст з команди Наді Дорофєєвої розгромив суперницю з команди Івана Клименка та пройшов у прямі ефіри. Перемога учасника з команди Дорофєєвої була більш ніж переконлива.