"МастерШеф" 12 сезон: коли і де дивитися 8 випуск від 14.10.2023

Мастер Шеф
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Вже цієї суботи, 14 жовтня, глядачі зможуть насолодитися 8-м випуском популярного кулінарного шоу "МастерШеф-12". Аматори готові знову вразити глядачів і довести, що вони заслуговують на звання найкращого кухаря сезону. Проте, чим довше вони залишаються в шоу, тим складніші випробування на них чекають. Які цього разу конкурси приготували для учасників судді? Детальніше про новий випуск "МастерШеф" читайте в нашому матеріалі!

У 8 випуску "МастерШеф" на учасників чекає найсолодший конкурс сезону, але це не лише питання смаку. Вони ризикують проковтнути гірку пігулку у цьому незвичайному завданні. Це не лише конкурс для дегустаторів, але й спроба знайти справжнього МастерШефа.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Учасникам доведеться спожити не обмежену кількість цукерок — аж 200! Для перемоги важливо буде побудувати правильну стратегію, щоб не перевантажити свої смакові рецептори та відгадати якнайбільше начинок. Хто з учасників зуміє впоратися з цим викликом? Скоро дізнаємось.

"МастерШеф" 12 сезон: коли і де дивитися 8 випуск від 14.10.2023 - фото №1

Після солодкого випробування учасникам доведеться відпрацьовувати з’їдені калорії. Робота на кухні може бути виснажливою та фізично вимагати багато зусиль. Тож важливо бути у гарній фізичній формі, щоб працювати на повну потужність. Хто з учасників не впорається з фізичними навантаженнями? Та чи зможе одна з команд підтримувати Ірину на біговій доріжці впродовж півтори години без заміни? Відповідь на ці питання ми побачимо вже завтра у прямому ефірі.

Дивіться 8 випуск кулінарного шоу "МастерШеф"-12 14 жовтня о 19:00  на сайті  "СТБ". Дізнайтесь, які ще сюрпризи чекають на учасників.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також дізнайтеся, як пройшов 7 випуск 12 сезону "МастерШеф". Про те, хто залишив кулінарний проєкт в цьому епізоді, читайте в нашому матеріалі.