"МастерШеф" 12 сезон: коли і де дивитися 17 випуск від 23.12.2023

Мастер Шеф
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Наближається найзапальніший момент 12 сезону "МастерШеф"! У переддень фіналу учасники готові боротися за виживання в шоу, оскільки битви чорних вже не буде. Кожна помилка може призвести до втрати шансу на участь. По завершенню випробувань лишиться тільки один учасник. Хто вкладе всі свої зусилля, щоб потрапити до суперфіналу? Про те, де і коли дивитися 17 випуск "МастерШеф", читайте у нашому матеріалі.

Кулінар не лише готує страви, але й вміє їх дегустувати. У новому епізоді учасники випробовуватимуть страви, щоб відтворити кулінарний шедевр власноруч. Страва складатиметься з 14 компонентів, але обирати доведеться серед великої кількості інгредієнтів. Хто розпізнає всі смаки, приховані суддями в страві? А хто допустить помилки, що можуть завадити потрапити до фіналу?

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Щоб ім'я учасника потрапило в конверт переможця, важливо перевершувати себе ще з першого дня. Тепер настав час незвичайних випробувань перед фіналом і гравцям доведеться... повторити кастинг!

Фіналісти отримають коробки зі складовими, з яких вони готували 17 тижнів тому. Завдання — перевершити себе. Хто не зможе вигадати щось краще і подасть ту саму страву повторно? Дізнаємось зовсім скоро.

"МастерШеф" 12 сезон: коли і де дивитися 17 випуск від 23.12.2023 - фото №1

Дивіться 17 випуск кулінарного шоу "МастерШеф-12" 23 грудня о 19:00  на сайті  "СТБ". Дізнайтесь, які ще сюрпризи чекають на учасників.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також дізнайтеся, як пройшов 16 випуск 12 сезону "МастерШеф". Нагадаємо, що в цьому епізоді на шоу до учасників завіти їх рідні.