Кому дістався перший імунітет в 13 сезоні “МастерШеф”? Дізнайтеся, як пройшов 3 випуск кулінарного шоу

Мастер Шеф
1 840
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Учасники 13 сезону МастерШеф, фото
СТБ

Розповідаємо, хто покинув “МастерШеф”

У третьому епізоді кулінарного проєкту "МастерШеф-13", який відбувся 24 лютого, двадцять учасників сезону вперше вийшли на кухню шоу, де їх чекали судді. Аматори були налаштовані серйозно, однак їх чекало чимало сюрпризів. Серед них були й нові правила, серед яких чи не більший ажіотаж викликала можливість отримання імунітету.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Перший конкурс у 3 епізоді "МастерШеф-13" був командним. Він розпочався з того, що судді запросили аматорів зняти свої білі фартухи. Учасники самостійно обрали трьох капітанів: Владислава Кецмура, Олександра Вакка та Ольгу Кролик. Цього разу переможцю конкурсу чекав бонус: право автоматично пройти до наступного епізоду.

Судді наголосили, що імунітет є стимулом стати капітаном, оскільки він дає гарантоване право залишитися в проєкті, незалежно від результатів наступного конкурсу. Крім того, учасники мали оцінювати роботу своїх товаришів з команди.

Переможниця 12 сезону МастерШеф Валерія Матрохіна, фото
СТБ

Окрім цього, учасників не на жарт потішила поява переможниці 12 сезону, Валерії Матрохіної, яка не лише підтримала їх, а й провела майстер-клас. У другому випробуванні темою випробовування стали інвестиції, аматори розглядали роль інвесторів і плани використання продуктів.

Хто покинув “МастерШеф” у 3 епізоді 13 сезону?

На жаль, Олександра Чувакіна припустилася помилки, яка не дозволила їй зняти.чорний фартух. Тому саме вона покинула проєкт у третьому епізоді.

Учасниця 13 сезону МастерШеф Олександра Чувакіна, фото
СТБ
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До речі, днями Григорій Решетнік натякнув на повернення романтичного реаліті “Холостячка” . Однак в Мережі через можливу прем'єру цього шоу неабияк обурилися.