Премʼєра "Розтин покаже 3" на ICTV2: стало відомо, хто з зірок зіграє головні ролі. Тарас Цимбалюк - "в темі"! (ФОТО, ВІДЕО)

Новини ТВ-шоу
1 801
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Днями стало відомо, що улюблене кулінарне шоу "МастерШеф" повертається . Тепер же з'явилися новини і про повернення на екрани серіалу "Розтин покаже". 3 сезон - вже не за горами!

У вівторок, 27 лютого, на телеканалі ICTV2 стартує перша серіальна прем’єра року – новий сезон рейтингового детективу "Розтин покаже". Це український серіал про детективне бюро, яке знаходить злочинців завдяки своїй талановитій команді. Кожна серія розповідає про нове захоплююче розслідування. Однак у новому сезоні будуть зміни: кого з відомих зірко глядачі побачать на телеекрані і що зміниться в улюбленому серіалі, розповідаємо далі на HOCHU.ua!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Вже незабаром глядачі знову зустрінуться з чесним і звитяжним слідчим Олегом Гончаром, якого грає актор Артемій Єгоров . Та у новому сезоні Олегу доведеться також розкривати злочини, пов’язані з війною: розкраданням гуманітарки, звинуваченнями військових тощо.

Мій герой Гончар й далі буде ловити поганців, доволі жорстко реагуватиме на крадіжку гуманітарки, підставу захисників і ветеранів. Він й сам проситиметься на фронт, але йому роз’яснять, що зараз він потрібен тут,

– каже актор Артемій Єгоров.

Головному герою й надалі доведеться працювати з колишньою дружиною – судмедексперткою Яною Гончар: як і раніше, саме вона буде знаходити "зачіпки" у тілі жертв.

У моїй героїні будуть емоційні "гойдалки", бо вона не закрила свої гештальти і не вирішила проблеми,

- каже про свою Яну акторка Ольга Гришина. А це означає одне: Гончари ще не охолонули одне до одного.

Премʼєра "Розтин покаже 3" на ICTV2: стало відомо, хто з зірок зіграє головні ролі. Тарас Цимбалюк - "в темі"! (ФОТО, ВІДЕО) - фото №1
Артемій Єгоров та Ольга Гришина у ролі Яни та Олега Гончарів. Фото: пресслужба ICTV2

З’явиться нова бариста – чарівна і сексуальна Даша, яка до того ж ще й розумна та альтруїстична. Зіграла героїню відома українська акторка і блогерка Ольга Атанасова . Як розповіла Ольга, її героїні сподобається один з героїв, але не розсекречує як далі розвиватиметься ця пристрасно-романтична лінія.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Не обійдеться і без "привидів минулого" в образі прокурора Іллі Левченка, коханого Яни. У попередньому сезоні його грав Тарас Цимбалюк. В нових серіях популярний актор знову повернеться на екрани, але як саме глядачі побачать Лещенка – у спогадах Яни чи в реальному житті, творці серіалу тримають в секреті.

Премʼєра "Розтин покаже 3" на ICTV2: стало відомо, хто з зірок зіграє головні ролі. Тарас Цимбалюк - "в темі"! (ФОТО, ВІДЕО) - фото №2
Тарас Цимбалюк у 3-му сезоні "Розтин покаже". Фото: пресслужба ICTV2

Крім того, у 3 сезоні бюро поповниться декількома новими співробітниками: лаборант Ростик піде служити в військо. Актор Михайло Досенко , який грав цього персонажа, зараз дійсно захищає нашу країну у лавах ЗСУ. Тож у 3-му сезоні будуть зміни і в сюжеті.

Премʼєра "Розтин покаже 3" на ICTV2: стало відомо, хто з зірок зіграє головні ролі. Тарас Цимбалюк - "в темі"! (ФОТО, ВІДЕО) - фото №3
Михайло Досенко. Фото: пресслужба ICTV2

Замість Ростика в Бюро прийде його брат Святослав, або просто Свят, якого зіграв актор Федір Гуринець.  Зміниться і виконавець керівника Бюро: попередній шеф Степан Степанович буде змушений лікуватися, його місце займе Трохимич, чесний і добрий. Нового персонажа зіграв актор Сергій Деньга.  Як і завжди, в багатьох безглуздих історіях буде замішаний криміналіст Зіновій Вікентійович ( Ігор Портянко ). Можливо, в нових епізодах він зробить якісь висновки для себе, кажуть сценаристи.

Змін дістане й, власне, будівля Бюро – її пошкодить рашистська ракета. Ремонт розтягнеться, робітники будуть дратуватися, а потім кепкувати з цього, бо гумор – чи не єдине, що допомагає вистояти і не зламатися.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, зовсім скоро на екрани вийде й новий сезон "Розсміши коміка" - з новими суддями та ведучим шоу. Зміниться і сама назва розважального шоу. Деталі - вже у нашому матеріалі!