Страшний сон кулінара: хто покинув “МастерШеф-13” у 4 випуску шоу

Мастер Шеф
1 483
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

МастерШеф, фото учасників
stb.ua

Розповідаємо, як минув 4 випуск шоу "МастерШеф-13"

У четвертому епізоді кулінарного проєкту "МастерШеф-13", який відбувся 2 березня, учасники вперше за всі сезони мали пройти цілих три конкурси. Кожне випробування полягало в отриманні майстер-класу від суддів шоу.

Перший майстер-клас мав на меті навчити учасників красиво презентувати свої страви — повторювати не тільки рецепт, а й візуальну складову. Таке завдання перед аматорами поставив Ектор.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Сьогодні ми готуватимемо одну з моїх найулюбленіших страв. Ви знаєте, що у мене є ресторан сучасної китайської кухні, та в’єтнамської. У китайському ми готуємо дім-сами. А у північній частині В’єтнаму готують тім-сами. І сьогодні я пропоную саме цю страву, адже кожен процес вимагають максимальної точності,
— сказав Ектор.
МастерШеф-13, учасники на кухні готують, фото
stb.ua

З завданням не впоралися Геворг, Тарас, Владислав та Артем. Вони й отримали чорні фартухи. А ось Люба перемогла у конкурсі й отримала свій перший імунітет.

Другий конкурс розпочався без будь-якої інтриги. Ольга Мартиновська поставила завдання — приготувати трюфель на десерт. Задніх пасла команда зелених, яку очолював Геворг. За рішенням суддів, капітану потрібно було обрати аж трьох учасників, які надягнуть чорні фартухи.

Хто пішов у 4 випуску 13 сезону “МастерШеф”?

За рішенням Геворга, до битви чорних доєдналися Ірина, Олександр та Дмитро. Тож на вирішальний майстер-клас до Володимира Ярославського відправилася саме вони.

Сьогодні ви залишитеся на кухні з шефом, якого бояться та поважають! І я не дарма сказав бояться, адже він великий прихильник дисципліни та швидкості. Тож битва чорних під керівництвом Володимира — страшний сон кулінара, який перетворився на реальність,
— повідомив Ектор.
Тарас Кузьмин, учасник МастерШеф, фото
stb.ua

На жаль, із завданням не впорався Тарас Кузьмин. Тож у 4 випуску проєкт “МастерШеф” залишив саме він.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До речі, днями Григорій Решетнік натякнув на повернення романтичного реаліті “Холостячка” . Однак в Мережі через можливу прем'єру цього шоу неабияк обурилися.