Одразу двоє учасників покинули "МастерШеф"! Чим ще запам'ятався 5 випуск 13 сезону

Мастер Шеф
1 082
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

МастерШеф 13 сезон, фото
СТБ

Розповідаємо, як пройшов 5 випуск 13 сезону "МастерШеф"

Проєкт "МастерШеф" кожної суботи показує українцям запеклу боротьбу кухарів за звання найкращого. Щоб дістатися до фіналу та здобути перемогу, учасникам доводиться пройти багато випробувань кожного тижня.

У п'ятому випуску 13-го сезону "МастерШеф" сталося повернення легендарного конкурсу, під час якого учасники відчувають неабияку напругу. Суть в тому, що один з учасників команди отримує мітку "крота" і повинен зіпсувати страву. Якщо йому це вдається, він залишається у білому фартуху, а вся команда отримує чорні. А якщо кухарі розкривають крота, то він отримує чорний фартух, а всі інші залишаються у білих.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
МастерШеф 5 випуск 13 сезону, фото
СТБ

У рамках іншого конкурсу команди повинні були приготувати святкову вечерю для зіркових пар — родина Григорія та Христини Решетників, Ксенії та Олексія Суровцевих, Аліка й Віталіни Мкртчянів. Не всі змогли впоратися з випробуваннями, тож деякі з них потрапили у битву чорних за право залишитися на проєкті.

Хто покинув “МастерШеф” у 5 випуску 13 сезону?

На битві чорних кожен учасник мав напарника, з яким його прив’язали спина до спини. Готувати довелося індивідуальну страву за власною поверхнею. Тож необхідно було домовлятися. 

МастерШеф 13 сезон фото учасників
СТБ

Гірше всіх із завданням впоралися Антон Толмачов та Олеся Ларіон. Саме ці учасники покинули шоу у 5 випуску.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До речі, нещодавно відомий ведучий Григорій Решетнік натякнув на повернення романтичного реаліті “Холостячка” . Однак в Мережі через можливу прем'єру цього шоу неабияк обурилися.