"МастерШеф" 13 сезон: коли і де дивитись 16 випуск від 25.05.2024

Мастер Шеф
3 312
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

МастерШеф, фото
Фото: пресслужба

Розповідаємо, де дивитися 16 випуск 13 сезону "МастерШеф"

Вже завтра, 25 травня, глядачі дізнаються, хто з аматорів отримає довгоочікувані кітелі. Але перед цим на учасників чекає чимало випробувань. Коли та де дивитись 16 випуск 13 сезону "МастерШеф"? Дізнайтесь в нашому матеріалі!

Аматорам доведеться не тільки готувати страви та заробляти на продукти, але й кидати виклик своїм суперникам. У двобоях кожен зможе продемонструвати свої кращі вміння! Ба більше, учасник самостійно обере, кого викличе на дуель.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

До того ж судді проведуть справжній експеримент. В ході цього випробовування вони виявлять, хто дійсно готовий до перемоги.

Перед вами стіл з продуктами. Кожен інгредієнт в одному екземплярі. Той, хто перший у турнірній таблиці за балами — обирає першим собі продукти. Чи залишиться щось останнім учасникам — залежить від тих, хто стоїть попереду. Ділитися продуктами — заборонено,
— такими словами здивують учасників судді.

Чи враховуватимуть аматори потреби інших? Чи забере Аліна майже всі продукти? І що ж залишиться тим, хто останнім підійде до столу з інгредієнтами? Відповіді на ці питання ви дізнаєтесь вже зовсім скоро!

МастерШеф, фото
Фото: пресслужба

Дивіться 16 випуск 13 сезону "МастерШеф" 25 травня квітня о 19:00 на каналі СТБ. Дізнайтесь, чим здивують кулінари нас цього разу!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що "МастерШеф" разом з українцями придбали спецавто для ЗСУ. За 3 дні було зібрано понад 500 тисяч гривень.