Не впізнати! Зірка “Американського пирога” здивувала своїм виглядом (ФОТО)

Новини ТВ-шоу
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Ми вже звикли до того, що зірки намагаються завжди слідкувати за своїми фізичними формами, щоб й надалі викликати захват у своїх прихильників. Наприклад, Тейлор Свіфт не соромиться одягати міні , щоб привернути увагу до своїх струнких ніжок. Та ось до зовнішнього вигляду акторки Тари Рід у фанатів є чимало питань. Це й не дивно, враховуючи її худорлявість та помітні зміни на обличчі. Про те, як коментує свій зовнішній вигляд сама акторка та в якому вбранні з’явилась нещодавно на публіці - читайте у цьому матеріалі.

У суботу, 28 жовтня, акторка Тара Рід, яку більшість пам’ятає по ролі Вікторії Латум в “Американському пирозі”, відвідала благодійний захід  GLSEN Rise Up у Лос-Анджелесі. Зірка обрала вбрання вільного фасону і, швидше за все, зробила це не просто так.

Як пише ТСН, після появи акторки на обкладинці Los Angeles Inquisitor в Мережі стали обговорювати її худорлявість і обличчя, над яким попрацював пластичний хірург. В інтерв’ю Тара зазначила, що втомилася від постійних питань про її вагу на зовнішність. За її словами, худа вона від природи, а також заперечила будь-які маніпуляції зі своєю зовнішністю.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Тож на червоній доріжці Тара з’явилась у білій плісованій триярусній сукні, яка не надто привертала увагу до її фігури. Горловину вбрання прикрашала велика квітка. Своє біляве волосся зірка розпустила та зробила макіяж з акцентом на очі.

Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали, що Меган Фокс та Machine Gun Kelly відвідали хелловінську вечірку у яскравих образах. Яким аніме надихалися зірки - дізнавайтесь тут .

Фото: Getty Images