Солодощі або смерть! Гайді Клум приміряла хелловінський образ (ФОТО)

Новини ТВ-шоу
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

В ніч з 31 жовтня на 1 листопада у світі відзначатимуть наймістичніше свято осені - Хелловін. Не знаємо, як його планує провести Гайді Клум, але вона вже почала готуватися до святкування - приміряла святковий образ та накупила тематичних смаколиків. Пропонуємо надихнутися її вбранням на створення власного образу, а також запланувати на цей вечір щось цікаве - наприклад, ворожіння .

Супермодель Гайді Клум вже активно готується до святкування Хелловіну. Підтвердження тому - нещодавні світлини вуличних фотографів, на яких супермодель позує у тематичному вбранні та з коробками смаколиків.

Так, Клум несла в руках 4 коробки з апельсиновими пончиками, які були прикрашені шоколадними “павучками”. Зірка не змогла втриматися, щоб не пригоститися одним з них.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Фото: Getty Images
Фото: Getty Images

Супермодель вбралася у костюм гарбузового відтінку, який складався з кроптопа, поверх якого вона накинула чорну косуху, та довгої спідниці. На ногах в неї були шкіряні чоботи на підборах, через плече висіла сумка на ланцюжку, а на голові - обідок з помаранчево-чорними вушками. Свій образ Клум доповнила укладанням та макіяжем з акцентом на очі.

Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До речі, в іншій нашій статті ми зібрали для вас наймістичніші картинки та листівки до свята. Збережіть їх , щоб побажати рідним та знайомим жахливого та щасливого Хелловіна!

Фото: Getty Images