Шоу "Розсміши коміка" переїжджає на інший канал та оновлює склад журі

Новини ТВ-шоу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Весною 2024 року глядачі телеканалу "Новий" зможуть побачити черговий сезон знаменитого шоу "Розсміши коміка", який для мовника зніме студія "Квартал 95". У шоу візьме участь одна з найяскравіших випускниць проєкту - Леся Нікітюк, яка нещодавно втратила рідну людину. Подробиці - в нашому матеріалі.

Зауважимо, що раніше гумористичний проєкт транслював телеканал "1+1". Тепер же, в історії "Розсміши коміка" відбувся несподіваний  медійний переїзд. Відзначимо, що формат шоу не отримав змін.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Тепер же улюблене шоу українців буде виходити на "Новому". Зірками проєкту також, вочевидь, стануть представники вище вказаного телеканалу. До прикладу, відомо що Леся Нікітюк, яка кілька разів брала участь у "Розсміши коміка" і завдяки проєкту стала відомою, буде однією з гумористів, яких треба буде розсмішити у шоу. Зокрема, Нікітюк заявила:

Свого часу цей проект став моєю путівкою в життя. Я брала участь у ньому чотири рази, і досі пам'ятаю всі жарти. Коли тільки придумали цей формат, то підтягували на кастинг усіх КВКшників. Тих, хто вміє жартувати й веселити людей. Ми тоді вже десь років п'ять вели свою діяльність, тож і пішли на кастинг та пройшли його. Виступили, заробили 20 тисяч гривень, наступного разу 50. А через вісім років прийшли ще раз і заробили гроші, які передали в Хмельницький, у дитячу лікарню. Я дуже сподіваюся, що в цьому сезоні "Розсміши коміка" ми відкриємо нові обличчя в світі українського гумору.

Шоу "Розсміши коміка" переїжджає на інший канал та оновлює склад журі - фото №1
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Леся Нікітюк оцінила лінійку бюстгальтерів Кім Кардашян. Українській зірці з гумором прокоментувала новинку від Кім.