Куртку Майкла Джексона з реклами Pepsi таки продали

Новини ТВ-шоу
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Легендарну куртку Майкла Джексона продано на аукціоні. Саме в ній легенда поп-музики знімався для реклами Pepsi. Раніше ми писали, чому деякі люди впевнені, що Майкл Джексон живий, а тепер розкажемо детальніше про аукціон.

Куртка Майкла Джексона зірвала на аукціоні в Лондоні більше 300 тисяч $, пише bbc.com. У ній він знімався в 1984 році у рекламному ролику для Pepsi. Це був перший блок рекламної кампанії виробника.

Саме тоді, під час зйомок, трапився інцидент, який запам'ятався надовго. Під час роботи в кадрі у Майкла Джексона спалахнуло волосся. Співак отримав сильні опіки. Але в той момент він був одягнений в іншу куртку.

Куртку Майкла Джексона з реклами Pepsi таки продали - фото №1
bbc.com

Під час аукціону було виставлено чимало речей. Куртка була в ТОП-20. Була і та куртка, яку перед цим носивДжордж Майкл. А ще — перука британської співачки Емі Вайнгаус.

Залишилися непроданими під час аукціону гітара Gibson, яка належала Ангусу Янгу з AC/DC та музичний автомат Yellow Submarine Beatles, який було випущено обмеженим тиражем. Популярними під час аукціону, окрім речей Майкла Джексона, були предмети, пов'язані з Девідом Бові, Oasis і The Beatles.

Раніше ми писали про Хайді Клум. Під час сівтського заходу в Лос-Анжелесі супермодель з'явилася у сукні від відомого українського модельєра .

Головне фото: youtube