Вона знову це зробила: Гайді Клум вразила появою в особливій сукні (ФОТО)

Новини ТВ-шоу
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Гайді Клум завжди викликає захват своїми вбраннями. Взяти хоча б її недавню появу на світському заході у чорній сукні - вона мала розкішний вигляд! Й не дивно, оскільки це вбрання створила українська дизайнерка

У суботу, 11 листопада, супермодель Гайді Клум відвідала благодійний вечір Baby2Baby. На заході, який щорічно відбувається у Каліфорнії, зірка з’явилася у вбранні від бренду Lever Couture. Особливість останнього, що його створила уродженка Одеси Леся Верлінг'єрі, котра давно живе та працює в США.
 
Це була розкішна довга чорна сукня, що мала високий комір, шлейф та безліч драпувань виконаних сітчастою тканиною. Доповнювали образ босоніжки на підборах, кілька каблучок та масивні сережки. Своє волосся Клум зібрала у високий хвіст та зробила вечірній макіяж з акцентом на очі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що у вбрані від Lever Couture супермодель з’являється не вперше. Так, минулого тижня ми писали, що Гайді Клум одягла вбрання від цього бренду на LACMA Art+Film. Тоді це була світла сукня, що мала відвертий виріз на спині, грудях, а також з боків вздовж усього тіла супермоделі.

Фото: Getty Images