Дуже стильно! Дакота Джонсон показала, з чим поєднувати бежевий блейзер (ФОТО)

Новини ТВ-шоу
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Раніше ми показували осінній лук Блейк Лайвлі, який легко повторити . Тепер пропонуємо поглянути на стильний блейзер зірки фільму “П’ятдесят відтінків сірого” Дакоти Джонсон. Він виконаний у трендовому кольорі та легко поєднується з багатьма речами.

Вчора, 14 листопада, акторка Дакота Джонсон відвідала 17-й щорічний обідній семінар HOPE. На захід, який відбувся у готелі Plaza у Нью-Йорку, знаменитість з’явилась у простому й водночас стильному образі.

Для своєї появи на публіці зірка фільму “П’ятдесят відтінків сірого” обрала вузькі чорні шкіряні штани та шовковисту білу блузку, поверх якої одягнула бежевий блейзер. Доповнювали образ чорні чоботи на підборах, сумка з короткою ручкою та кілька прикрас. Своє волосся вона залишила розпущеним та зробила легкий макіяж.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Фото: Getty Images
Фото: Getty Images

За інформацією Daily Mail, що цей захід присвячений благодійній організації Hope for Depression Research Foundation та питанню депресії в цілому. Тож не дивно, що організатори запросили Дакоту Джонсон - знаменитість страждає на депресію з 15 років.

Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми показували стильний вихід Ріти Ори . У цьому сексуальному total black образі співачка сходила на пишну вечірку Леонардо Ді Капріо.

Фото: Getty Images