Марго Роббі й творцям "Барбі" припала до душі культова піжама українського бренду (ФОТО)

Новини ТВ-шоу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Голлівудська акторка Марго Роббі вразила стильним образом від українського бренду. На пресконференцію зірка "Барбі" обрала наряд, який до слова, уважні глядачі вже могли помітити у самому фільмі. Більше подробиць дізнавайтеся на HOCHU.ua!

Для публічного виходу Марго Роббі обрала рожевий комплект Party Pajama з Подвійним Пір’ям від українського бренду Sleeper. Зірка вдягла піжаму для спеціального показу фільму та пресконференції, що відбулися у неділю, 19 листопада.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video
Марго Роббі й творцям "Барбі" припала до душі культова піжама українського бренду (ФОТО) - фото №1
Фото: Getty Images
Марго Роббі й творцям "Барбі" припала до душі культова піжама українського бренду (ФОТО) - фото №2
Фото: Getty Images

Party Pajama з пір'ям — культовий дизайн бренду Sleeper. Піжама вперше вийшла у різдвяній колекції 2017 року та створювалася як особливе вбрання для зимових свят. До нинішнього моменту вона вже підкорила серця не тільки українських ікон стилю, але й зірок з усього світу. Бо ж у такому наряді вже були помічені Кейт Мосс, С'юкі Вотергаус, Алекса Чанг, Кендалл Дженнер, Ліна Данем, Кортні Кардаш’ян, Аня-Тейлор Джой, Періс Гілтон та інші музи бренду.

Ба більше, цей образ також полюбився і костюмерам. Знакова річ бренду з’являлась на екранах у серіалах "І просто так", "Емілі в Парижі" та "Герцогиня". Не обійшлися без цього вбрання і творці фільму "Барбі", які обрали стильну піжаму для зйомок однієї зі сцен за участю Ісси Рей у ролі Барбі-президента.

Марго Роббі й творцям "Барбі" припала до душі культова піжама українського бренду (ФОТО) - фото №3

​Комплект виготовлено з м'якої віскози, з еластичним поясом і перламутровими гудзиками. Його особливістю є вільна посадка та пір'я, що відстібається. Саме тому багатьом модницям полюбився цей комплект, адже він є чудовим варіантом як для повсякденних/домашніх образів, так і особливих виходів. На сайті бренду ціна на Party Pajama починається від 12 400 грн, а до різдвяних свят Sleeper вже пропонує святкову модель у темно-зеленому кольорі із червоною стрічкою.

Марго Роббі й творцям "Барбі" припала до душі культова піжама українського бренду (ФОТО) - фото №4
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Марго Роббі стала найгарячішою жінкою 2023 року за версією журналу MAXIM. Здобувши це звання акторка  увійшла в історію!

Фото: Getty Images