Це щось новеньке! Ріанна вийшла на публіку з діамантовим годинником на нозі (ФОТО)

Новини ТВ-шоу
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Ріанна, яку підозрюють у третій вагітності , продемонструвала цікавий образ. В ньому вона з’явилась на спортивному заході у Лас-Вегасі. Більше про гламурний лук співачки та те, чому він так привертав увагу публіки - розповідаємо у цьому матеріалі на HOCHU.ua.

Днями співачка Ріанна відвідала Гран-прі Формули-1. Захід відбувся у Лас-Вегасі на трасі Las Vegas Strip Circuit. Про це пише Daily Mail.

Для свого виходу зірка обрала вбрання від бренду Balenciaga з колекції весна-літо 2024 року: трикотажне худі з блискавкою та каптуром, об’ємну шкіряну куртку та чорні легінси. Останні були прикріплені до чобіт на підборах.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Фото: Getty Images
Фото: Getty Images

Поверх легінсів Ріанна одягнула на щиколотку діамантовий годинник ANKLE від Jacob & Co за 400 тисяч доларів (близько 15 млн гривень). Він був створений на замовлення - оправлений у біле золото і прикрашений понад 70 каратами круглих діамантів та смарагдів. До речі, це не єдина прикраса, яка виблискувала на співачці. Також вона одягнула кольє, перли та сережки-кафи.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали, що Ріанна планує велике повернення на сцену. Коли відбудеться концертний тур співачки - дізнавайтеся у цій статті .

Фото: Getty Images