Гламурна Аманда Сейфрід відвідала захід у Шанхаї (ФОТО)

Новини ТВ-шоу
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Зірка фільму “Час” Аманда Сейфрід продемонструвала гламурний вечірній образ на заході у Шанхаї. Більше про нього розповідаємо далі. Також пропонуємо згадати стильний вихід її колеги Кері Малліган, про який ми писали в іншому нашому матеріалі .

Вчора, 21 листопада,  акторка Аманда Сейфрід відвідала захід бренду Lancome у Шанхаї. Зірка є обличчям цього бренду і нещодавно з’явилась у новій рекламі його святкової колекції. Про це пише ТСН.

Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Для своєї появи на публіці знаменитість обрала довге бежеве вбрання-кейп. Верхня частина сукні була виконана з напівпрозорого тюля, який знизу переходив у довгий шлейф. Також вбрання мало накидку-шлейф, яка трохи прикривала руки акторки. Сукня була розшита золотими нитками, бісером, лелітками та бусинами. Особливо розкішною вишивка була у зоні декольте та талії. З прикрас Аманда одягла сережки та кілька каблучок. Своє біляве волосся вона залишила розпущеним та зробила макіяж у ніжно-рожевих відтінках.

Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали про стильний образ співачки Ріанни, в якому вона з’явилась на спортивному заході у Лас-Вегасі. Увагу публіки привернув діамантовий годинник, який бренд Jacob & Co створив для зірки на замовлення. Що цікаво, одягла вона його не на руку… а на щиколотку!

Фото: Getty Images