Вигулювала собаку: Емілі Ратаковскі “засвітила” пуховик від українського бренду за 67 тисяч гривень (ФОТО)

Новини ТВ-шоу
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Раніше ми показували вам світлини Гейлі Бібер у трендовому пальті, яку помітили на вулицях Нью-Йорку. Вбрання у стилі 80-х було у незвичайному баклажановому кольорі, через що привертало до моделі увагу. Втім, якщо ви віддаєте перевагу пуховикам - тоді придивіться ближче до стильного виходу її колеги Емілі Ратаковскі. 

У вівторок, 21 листопада, вуличні фотографи зазнімкували модель Емілі Ратаковскі у Нью-Йорку. Вона йшла вулицею разом зі своїм псом Коломбо.

Для прогулянки з улюбленцем знаменитість обрала коричневий пуховик з поясом від відомого українського бренду верхнього одягу ienki ienki. На сайті виробника значиться, що куртка коштує 67,2 тисячі гривень. Також на Емілі були сірий светр, чорні штани-кльош та білі кросівки від Stella McCartney. Доповнювали образ чорні окуляри від сонця та сережки-кільця. Своє темне волосся вона залишила розпущеним та нанесла на губи бальзам.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Фото: Getty Images
Фото: Getty Images

Відмітимо, що Ратаковскі не вперше обирає пуховики від українського бренду. Так, у її гардеробі є кілька подібних виробів у різних кольорах.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

А на теплішу погоду можна обрати бежевий блейзер , як у Дакоти Джонсон. Він має стильний вигляд і поєднується з великою кількістю речей.

Фото: Getty Images