Розамунд Пайк показала ошатний образ в оксамитовому жакеті (ФОТО)

Новини ТВ-шоу
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Раніше ми показували, як носити жакет на голе тіло на прикладі Леді Гаги. Тепер же пропонуємо піддивитися у Розамунд Пайк, з чим можна поєднувати аристократичний оксамитовий піджак. 

Днями зірка фільму “Загублена” Розамунд Пайк відвідала конференцію Фонду SAG-AFTRA, присвячену ретроспективі її кар’єри. На заході, який проходив у Лос-Анджелесі, зірка з’явилась у стильному і водночас незвичайному образі. Про це пише ТСН.

Для своєї появи на публіці вона обрала оксамитовий костюм від бренду Christian Dior з круїзної колекції 2024 року. Він складався з приталеного кюлотів та приталеного жакета. Останній мав вишивку у вигляді метеликів і квітів, а також три чорні ґудзики. Доповнювали образ зірки біла сорочка, краватка-метелик, чорні чоботи з тисненнями та кілька прикрас. Своє волосся Розамунд зачесала назад та зробила легкий вечірній макіяж.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що раніше Єва Грін прийшла на кінопрем’єру в оригінальному образі. Він відповідав атмосфері фільму “Три мушкетери: Міледі”, в якому акторка зіграла головну роль.

Фото: Getty Images