Не стільки модно, як дивно: 5 речей, за які ми точно не подякуємо 2023-му (ФОТО)

Новини ТВ-шоу
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Раніше ми писали, що бренд Balenciaga презентував дивну новинку - пакет для сміття за космічною ціною. Втім, це не єдина річ, що викликала подив у громадськості минулого року. Більше про чудернацькі та цікаві речі, що подарували нам дизайнери у 2023 році - розповідаємо у цій статті на HOCHU.ua.

Навряд чи ми захочемо, щоб наступні покоління одягали ці 5 речей з 2023 року, про які піде мова. Та вони наробили стільки галасу в Мережі, що ми разом з VogueUA не можемо про них не згадати.

Спідниця-рушник від Balenciaga

Цей предмет вартістю 925 доларів увійшов до весняної колекції 2024 року бренду. Виконана річ з типової для рушників тканини, також виріб має дві кнопки, внутрішній пояс й, звісно, логотип Balenciaga на передній частині.

Не стільки модно, як дивно: 5 речей, за які ми точно не подякуємо 2023-му (ФОТО) - фото №1
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Труси-шорти від Miu Miu

Моделі в трусах поверх капронових колготок продефілювали на подіумі у березні 2023 року. Ще не встигло настати літо, як так почали ходити вулицями відомі модниці та знаменитості.

Не стільки модно, як дивно: 5 речей, за які ми точно не подякуємо 2023-му (ФОТО) - фото №2

Капці-жаби від JW Anderson

Ця дивна річ з’явилась у колекції бренду осінь-зима 2023/2024. І майже відразу оселилась у гардеробах багатьох знаменитостей, зокрема - A$AP Rocky та Емілі Ратаковскі.

Не стільки модно, як дивно: 5 речей, за які ми точно не подякуємо 2023-му (ФОТО) - фото №3

Рожеве джерсі Мессі

Влітку 2023-го Ліонель Мессі шокував своїх прихильників новиною, що він доєднався до команди Маямі у футболі вищої ліги США. Відтоді уніформа футболіста чи не найбажаніша річ для придбання на вебсайті Adidas.

Не стільки модно, як дивно: 5 речей, за які ми точно не подякуємо 2023-му (ФОТО) - фото №4

Кросівки від Martine Rose х Nike

Продовжують тему футболу кросівки, в яких влітку з’явилися члени американської команди на церемонії відкриття чемпіонату світу з футболу FIFA в Австралії. Ці модні мюлі на платформі у яскравій палітрі стали найпопулярнішим взуттям на Тижнях моди у Нью-Йорку, Лондоні, Мілані та Парижі.

Не стільки модно, як дивно: 5 речей, за які ми точно не подякуємо 2023-му (ФОТО) - фото №5
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До речі, раніше ми показували найрозкішніші образи селебрітіс на показі Balenciaga. Це був справжній зірковий зліт!

Фото: jwanderson.com, vogue.ua