Улюблене пальто Кеті Голмс: чому варто до нього придивитися (ФОТО)

Новини ТВ-шоу
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Кеті Голмс потрапила в об’єктиви вуличних фотографів під час прогулянки Нью-Йорком. На ній було її улюблене пальто. Як зірка його стилізувала - показуємо у цій статті на HOCHU.ua. Також радимо звернути увагу на спортивний образ Голмс, який ми показували в іншій нашій статті - ідеальний варіант для прогулянок містом!

Вуличні фотографи зазнімкували колишню Тома Круза під час прогулянки вулицями Нью-Йорку. Знаменитість знову одягнула свій улюблений верхній одяг у трендовому кольорі та фасоні.

Це було коричневе оверсайз пальто від The Frankie Shop. Цього разу Кеті Голмс поєднала його з чорними спортивними штанами, блакитною футболкою, кросівками від Adidas та великими окулярами від сонця. Своє волосся вона зібрала у високий пучок.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
Фото: Getty Images

Раніше зірка комбінувала цей верхній одяг з класичними штанами, черевиками та туфлями, до яких підбирала різні сумки та головні убори. Іншими словами, таке пальто - незамінна річ у базовому гардеробі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали, що Кеті Голмс прикрасила обкладинку глянцю у вбранні українського бренду. Який вигляд вона мала - показуємо у цій статті .

Фото: Getty Images