Леся Нікітюк випустить фільм про шоу "Хто зверху?": обіцяє показати секрети та курйози залаштунків

Новини ТВ-шоу
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Леся Нікітюк зніме документальний фільм про шоу "Хто зверху?", ведучою якого вона є
Леся Нікітюк. Фото: instagram.com/lesia_nikituk/

На шанувальників ведучої чекає дещо цікаве!

Легендарна ведуча шоу “Хто зверху?” Леся Нікітюк, яка нещодавно раптово змінила амплуа і потішила шанувальників крутими фото з батьківського городу , планує взятися за зйомки справжнього кіно! Її фільм буде присвячений зйомкам улюбленого ТВ-шоу, зокрема його залаштункам.

У документалці про легендарний проєкт Нового каналу зірка обіцяє показати весь підготовчий процес, команду шоу та курйози під час зйомок. Про свої плани вона розповіла під час паузи між зйомками 13-го сезону ігрового шоу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Розкрию вам величезну таємницю: я працюю над фільмом про легендарний проект “Хто зверху?”, в якому будуть показані всі процеси! Як проходять підготовка до сезону та зйомки випусків, як виглядає знімальний майданчик, які бувають курйозні моменти та з чого складається повсякденний графік. Покажу велику команду, що знаходиться за кадром, поспілкуюся з багатьма з них,
— зізналася зіркова ведуча.

Леся Нікітюк додає, що робота команди ігрового шоу починається ще задовго до, власне, зйомок. Спершу, каже, сценаристам потрібно продумати та прописати усі конкурси, далі реквізитори повинні придумати, як це все втілити у реальність.

Що роблю безпосередньо я? Окрім, звісно, підготовки образів для випусків ми з моїм другом Ігорем Новінчуком, якого ви всі знаєте як Богдана Богдановича, працюємо над сценарієм. Він є редактором цього шоу, раптом ви не знали. Разом придумуємо підводки до кожної програми, до кожного учасника, знаходимо прикольні штуки та жарти, відштовхуючись від того чи іншого гравця. Завжди хочеться не просто назвати ім’я людини, а більше розповісти, що вона зробила за рік, які в неї досягнення,
— говорить телеведуча.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

А вже зовсім скоро українці, нагадаємо, зможуть побачити український горор про розплату, що чекає на окупантів. Дивіться прямо зараз перший трейлер фільму "Конотопська відьма" та дізнавайтеся дату виходу стрічки разом із Хочу!