“Супермама” 6 сезон: коли і де дивитися 29-32 випуски від 16.10.2023

Супермама
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

На СТБ розпочинається 8-ий тиждень реаліті “Супермама”, аби на прикладі героїнь проєкту допомогти всім українкам розібратися, хто ж така насправді незламна супермама. Цього тижня глядачі знайомляться зі столичними мамами.

Четвірка героїнь із різними принципами виховання вирушить в гості одна до одної, щоб оцінити суперниць у трьох категоріях: виховання дітей, хазяйновитість і самореалізація. Під час фінальної зустрічі свою оцінку одній з учасниць віддасть і ведучий програми Дмитро Карпачов. Матуся, яка набере найбільшу кількість балів, отримає звання “Супермама”. В кожному випуску глядачі дізнаються практичні та цінні поради про виховання дітей від ведучого проєкту Дмитра Карпачова.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
“Супермама” 6 сезон: коли і де дивитися 29-32 випуски від 16.10.2023 - фото №1

Першою гостей зустрічатиме Олеся. Учасниця реаліті працює в НМУ імені О.О. Богомольця, викладає предмет “Гігієна та екологія”. Разом з чоловіком героїня виховує 20-річного Владислава та 12-річного Святослава. Олеся демократична мама, яка прислуховується до думки своїх дітей, виховує їх в любові та повазі. Чи все так ідеально в їх родині?

“Супермама” 6 сезон: коли і де дивитися 29-32 випуски від 16.10.2023 - фото №2

Далі учасниці вирушать до мами-артистки Тетяни. Героїня — солістка гурту “Made in Ukraine” та заслужена артистка естрадного мистецтва України. Продюсер гурту – чоловік Тетяни. Разом вони працюють, живуть та виховують дітей. 12-річний Єгор та семирічна Поліна завжди їздять на гастролі з мамою, подорожують по всій Україні, сплять в готелях та обідають в гримерних. Героїня впевнена, що вона вдало поєднала кар'єру та піклування про родину. Чи так це насправді? Готові перевірити суперниці!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
“Супермама” 6 сезон: коли і де дивитися 29-32 випуски від 16.10.2023 - фото №3

Третьою гостей зустрічатиме сильна та незалежна Катерина. Героїня сама виховує восьмирічного Тимофія, шестирічного Даміра та дворічного Давида. Також мама трьох синів має власний бізнес — торгові точки з мобільними аксесуарами. Щоб встигати все, героїня навчилась делегувати. Так, у дітей є няня, водій та вчителька. Чи вразять її методи виховання інших матусь?

“Супермама” 6 сезон: коли і де дивитися 29-32 випуски від 16.10.2023 - фото №4

Останньою на гостей чекатиме Ніна. Героїня сама виховує 13-річну Аню. Ніна займається інвестиціями, а також 12 років є директоркою в транспортній компанії. Героїня достатньо заробляє та витрачає кошти на всебічний розвиток дитини. Аня співає з чотирьох років, була учасницею попрок гурту, а також веде свій блог. Мама не приховує, що виконує усі забаганки доньки: купує брендовий одяг, косметику і все, що вона забажає. Чи не втрачається дисципліна в їх родині? Та хто стане супермамою цього тижня?

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Дивіться з понеділка по четвер  о 18:50 на "СТБ " !

Фото: stb.ua