“Супермама” 6 сезон: коли і де дивитися 45-48 випуски від 13.11.2023

Супермама
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

На СТБ розпочинається новий тиждень реаліті “Супермама”, аби на прикладі героїнь проєкту допомогти всім українкам розібратися, хто ж така насправді незламна супермама. Цього тижня глядачі знайомляться з четвіркою матусь з Києва.

Четвірка героїнь із різними принципами виховання вирушить в гості одна до одної, щоб оцінити суперниць у 3-х категоріях: виховання дітей, хазяйновитість і самореалізація. Під час фінальної зустрічі свою оцінку одній з учасниць віддасть і ведучий програми Дмитро Карпачов. Матуся, яка набере найбільшу кількість балів, отримає звання “Супермама”. В кожному випуску глядачі дізнаються практичні та цінні поради про виховання дітей від ведучого проєкту Дмитра Карпачова.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
“Супермама” 6 сезон: коли і де дивитися 45-48 випуски від 13.11.2023 - фото №1

Першою гостей зустрічатиме Марина. Разом з чоловіком вона виховує 2-річну Кіру та 1-річного Оскара. Мама привчає дітей до дисципліни та порядку з самого дитинства. Марина та її чоловік мають власний бізнес, пара займається товарами для схуднення. Героїня впевнена, що їй вистачає часу на все. Чи погодяться з цим суперниці?

“Супермама” 6 сезон: коли і де дивитися 45-48 випуски від 13.11.2023 - фото №2

Далі учасниці вирушать до Анни. Героїня виховує 22-річного Ігоря та 7-річного Максима. Діти від різних чоловіків, але виховує мама їх сама. Старший син героїні вже живе окремо, працює в IT-сфері та самостійно себе забезпечує. З Максимом мама проводить час, граючись, не вимагає від нього хороших оцінок чи виконання зобов'язань по дому. Також родина має спільне хобі — риболовлю. Окрім сім'ї, героїня займається бізнесом, вона є власницею найбільшої в Україні івент-агенції. Як її життя та методи виховання дітей оцінять інші мами?

“Супермама” 6 сезон: коли і де дивитися 45-48 випуски від 13.11.2023 - фото №3
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Третьою гостей зустрічатиме Аліна. Разом з чоловіком героїня виховує 10-річну Єву. Багато часу дівчинка приділяє творчості: малює, ліпить, займається акторською майстерністю. Аліна теж має творчу професію — працює колористом, а також є власницею салону краси. Мама не вимагає від Єви хороших оцінок у школі. набагато важливіше для неї — самостійність доньки. Так, Єва сама може поприбирати, приготувати їсти та подбати про себе. Аліна називає їх родину прогресивною, адже пара проживає ще з однією сім'єю. Разом вони прибирають, готують їсти, відпочивають. Як саме живе прогресивна родина? Вирушають перевірить учасниці реаліті.

“Супермама” 6 сезон: коли і де дивитися 45-48 випуски від 13.11.2023 - фото №4
“Супермама” 6 сезон: коли і де дивитися 45-48 випуски від 13.11.2023 - фото №5

Дивіться з понеділка по четвер о 18:50 на “СТБ” !

Фото: stb.ua