Віка, Ліза, Христина чи Яна — хто переміг у шоу "Супермама" 6 сезон: 49-52 випуски від 20.11.2023

Супермама
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

На СТБ завершився 13-й тиждень реаліті “Супермама”, аби на прикладі героїнь проєкту допомогти всім українкам розібратися, хто ж така насправді незламна супермама. Цього тижня глядачі познайомилися з четвіркою матусь з Києва.

Четвірка героїнь із різними принципами виховання вирушили в гості одна до одної, щоб оцінити суперниць у 3 категоріях: виховання дітей, хазяйновитість і самореалізація. В кожному випуску глядачі отримали практичні та цінні поради про виховання дітей від ведучого проєкту Дмитра Карпачова.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Першою гостей зустріла Вікторія. Героїня сама виховує 8-річного Тимура. З сином мама на одній хвилі, нічого йому не забороняє та виховує в ньому самостійність. Так, Тимур може лишитися вдома сам, сходити на дитячий майданчик, поїсти та зробити каву для мами. Вікторія має власну маркетингову агенцію. Для героїні важлива самореалізація, тому вона працює 24/7!

Віка, Ліза, Христина чи Яна — хто переміг у шоу "Супермама" 6 сезон: 49-52 випуски від 20.11.2023 - фото №1

Далі учасниці вирушили до Єлизавети. Разом з чоловіком вона виховує 8-місячного Всеволода. Весь свій час Ліза присвячує сину, займається його розвитком, розмовляє з ним, читає книги. За словами матусі, її методи дають результати. Так, Всеволод вже може сказати “мама” й “тато”.

Віка, Ліза, Христина чи Яна — хто переміг у шоу "Супермама" 6 сезон: 49-52 випуски від 20.11.2023 - фото №2

Третьою гостей зустріла Христина. Героїня сама виховує 23-річну Діану та 14-річну Аліну. Головний принцип виховання для мами — дати можливість дітям набивати собі гулі, аби усвідомлювати наслідки власних дій. Мама зізнається, що попри те, що діти виховувались в одній сім'ї, виросли повними протилежностями: Діана пов'язала своє життя з танцями, вона зразкова, не палить та не вживає алкоголь, Аліна ж — повна її протилежність та має бунтівний характер. Христина перукарка, родом з Миколаєва, проте через постійні обстріли родина переїхала до Швейцарії.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Віка, Ліза, Христина чи Яна — хто переміг у шоу "Супермама" 6 сезон: 49-52 випуски від 20.11.2023 - фото №3

Останньою на гостей чекала Яна. Разом з чоловіком вона виховує 7-місячного Стефана. Яна — блогерка-мільйонниця, багато часу присвячує реалізації себе. Для сина Яна полюбляє купувати все найкраще: памперси, меблі, одяг та іграшки, а також планує зовсім скоро придбати йому власну нерухомість.

Віка, Ліза, Христина чи Яна — хто переміг у шоу "Супермама" 6 сезон: 49-52 випуски від 20.11.2023 - фото №4

За результатами голосування учасниці отримали такі бали:

  • Віка — 49 балів

  • Яна — 32 бали

  • Ліза — 21 бал

  • Христина — 13 балів

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ведучий проєкту Дмитро Карпачов розкритикував усіх учасниць. Психолог не захотів віддавати свої 10 балів нікому, залишивши їх собі. Відтак перемогу отримала Вікторія.

Віка, Ліза, Христина чи Яна — хто переміг у шоу "Супермама" 6 сезон: 49-52 випуски від 20.11.2023 - фото №5

Дивіться  49, 50, 51 і 52 випуски шоу "Супермама-6" від  20 .1 1 .2023 на сайті “СТБ” !

Фото: stb.ua