Це підпал! Холостяк Терен неочікувано затанцював хіп-хоп в парі з Монатіком (ВІДЕО)

Холостяк-13
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Олександр Терен показав, як вміє танцювати, фото
Новий Холостяк Олександр Терен. Фото: instagram.com/tsvit_terenu

Ветеран війни запалив Мережу своїми танцями з відомим артистом

Олександр Терен, який нещодавно пояснив , заради чого пішов на проєкт "Холостяк", неочікувано здивував шанувальниць своїм блискучим вмінням танцювати хіп-хоп. Схоже, цей чоловік не знає такого слова, як "неможливо". Відео його запальних танців дивіться в нашому матеріалі на Хочу!

Поки глядачі з нетерпінням чекають на прем’єру 13 сезону шоу "Холостяк", головний герой проєкту Олександр Терен активно займається своїм власним шоу "Відвал ніг або All інклюзив". У своєму проєкті ветеран війни разом з зірками української сцени інспектує міста на те, наскільки вони є доступними людям з інвалідністю.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Героєм останнього випуску став Дмитро Монатік. Разом зі співаком Сашко вирушив до Луцька, аби відвідати одну з танцювальних студій, в якій колись тренувався Діма. В студії Монатік вирішив показати Терену кілька рухів, які той схопив на льоту. Ба більше, новий Холостяк вирішив показати, як вміє стояти на руках.

Шанувальники Олександра прийшли в захват. Вони зауважили, що далеко не все люди мають таку пластичність, як військовий.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що раніше Олександр Терен зізнався, яку саме дівчину мріє знайти на проєкті. Ветеран війни також розповів, з якими жінками точно не заводитиме стосунків.