"Мені пишуть військові та їхні дружини": Григорій Решетнік — про реакцію на новий сезон "Холостяка"

Холостяк-13
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

"Холостяк 13" з Олександром Тереном: як реагують українці
Новий Холостяк Олександр "Терен" Будько та незмінний ведучий шоу Григорій Решетнік. Фото: instagram.com/grisha_reshetnik/

Звісно ж, багато хто хоче дізнатися, як 100% пройти кастинг

Давно не секрет, що на екрани повертається проєкт “Холостяк”. Цьогоріч дівчата змагатимуться за серце військового, ветерана війни, громадського діяча, автора книги, учасника національної збірної Invictus Games Олександра “Терена” Будька.

А тим часом — ще до початку зйомок нового сезону — незмінного ведучого реаліті Григорія Решетніка закидають листами. Що саме йому пишуть, він вирішив розповісти ексклюзивно для Нового каналу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Коли ми оголосили новину про зйомку чергового сезону, стався великий резонанс. Якоюсь мірою очікуваний. А з іншого боку — приємно неочікуваний. Я не почув жодного негативного коментаря з приводу Саші Терена, – розповідає Решетнік. – Те, як сприйняло новину суспільство та зокрема захисники й захисниці, це просто вау!
— ділиться телеведучий.

Каже, йому особисто надходить немало повідомлень саме від військових. І це — схвальні відгуки. Пишіть Решетніку і дружини військових. Вони дякують за такий вибір холостяка, зізнається незмінний ведучий реаліті-шоу.

Не можу не зазначити, що ми вперше в історії проєкту спочатку оголосили ім'я головного героя , а потім розпочали кастинг. Одразу взяли такий шалений темп, що сайт кастингу “ліг” . Це говорить про те, що військові – головні люди зараз. Що українські жінки прагнуть бути поруч із героями. Ми спробуємо максимально підкреслити це в “Холостяку”,
— відзначає він.

Разом із тим шоумен не приховує, що йому пишуть і потенційні учасниці “Холостяка-13”. Дівчат цікавить, як заповнити анкету, що краще написати і як взагалі пройти кастинг. Однак на це в телеведучого відповіді немає. Головне, каже, бути під час кастингу відвертою і мати добрі наміри.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що днями головний “Холостяк” України Олександр Терен запалив Мережу пристрасною бачатою. А до того він станцював запальний хіп-хоп разом із Монатіком!