День автомобіліста і дорожника: красиві привітання та картинки з професійним святом

Усі свята
1 033
Ірина Майстренко

Ірина Майстренко

Фріланс-редакторка

привітання з днем автомобіліста 2024
День автомобіліста і дорожника: найкращі привітання зі святом українською мовою Фото: canva.com

Україна святкує День автомобіліста та дорожника, тож обов’язково варто привітати зі святом представників професії

Щороку в останню неділю жовтня Україна відзначає День автомобіліста і дорожника. Цього разу це 27 жовтня. Тож вам точно знадобиться святковий контент. У цій статті ви знайдете найкращі привітання з Днем автомобіліста та дорожника у віршах та прозі, а також картинки та відео.

Зазначимо, що у свято вітають усіх професійних водіїв і автомобілістів-любителів, дорожників, механіків, інженерів, інструкторів автошкіл, працівників транспортної інфраструктури, а також рятувальників і працівників швидкої допомоги, які першими реагують на дорожні пригоди.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Це свято є виявом вдячності всім, хто працює в автомобільній та дорожній сферах, роблячи транспорт зручним і безпечним для кожного.

день автомобіліста привітання
Найкращі привітання з Днем автомобіліста та дорожника у віршах та прозі українською Фото: canva.com

Привітання з Днем автомобіліста та дорожника у віршах та прозі

А оскільки жодне свято не обходиться без щирих побажань, ми підготували щирі вітання з Днем автомобіліста та дорожника у віршах та прозі, які варто присвятити усім зайнятим у цій сфері. Обирайте найбільш душевні слова та присвячуйте винуватцям свята.  

***

Ти спокою ані хвилинки не маєш,
В руках ти кермо віртуозно тримаєш,
Співає мотор тобі пісню гарячу.
І мчиш ти, поклавшись на Бога й удачу!
Хай кінь твій залізний слухняно мчить шляхом,
Хай всі негаразди розвіються прахом,
Щасливо хай стелеться траса твоя!
Вітаю, мій друже, тебе з Днем водія!

***

Вітаю з Днем автомобіліста. Бажаю завжди обирати легкий шлях. Бажаю уникати аварійних ситуацій та потрапляти тільки у щасливі пригоди. Бажаю справної машини та чудового настрою за кермом. Бажаю удачі в дорозі та безпеки на автопросторах. Усього найкращого до свята!

***

Щиро вітаю з Днем автомобіліста! Нехай машина завжди буде на ходу, нехай в житті будуть повороти тільки в кращу сторону. Бажаю впевненості за кермом, успіху в будь-якій поїздці, удачі на будь-якій дорозі й щастя в кожному дні!

***

З Днем автомобіліста та дорожника! Нехай дороги будуть рівними, двигуни — справними, а кожен виїзд і повернення сповнені гарного настрою. Дякуємо за вашу працю й відданість, адже завдяки вам наші дороги стають комфортними й безпечними!

***

Усіх, хто їздить за кермом,
Я від душі поздоровляю.
Безаварійних вам шляхів,
Світла зеленого бажаю!
Міцним хай буде вірний кінь,
Щоб не підвів вас ані коли.
Та був приємним завжди шлях
До рідного для серця дому!

***

Вітаємо всіх, хто обрав життя на колесах і роботу на дорогах! Бажаємо надійної техніки, безпечних маршрутів і успіхів у всіх професійних справах. Нехай дорога завжди буде гладкою, а небо над нею — ясним! З Днем автомобіліста та дорожника!

***

Сьогодні свято для всіх автомобілістів, професіоналів і любителів! Бажаємо всім святкової атмосфери, де б ви не знаходилися, рівних і чистих доріг, повних баків, ввічливих інспекторів, приємних пасажирів, легких рейсів і загального здоров'я. Нехай в житті все відмінно йде! З Днем автомобіліста!

***

Нелегка за кермом робота,
Та в ній романтика вирує до країв.
Простір небес — то є душа пілота,
Душа шофера — широчінь шляхів

***

Зі святом, дорогі автомобілісти та дорожники! Дякуємо вам за ваш труд і відданість справі. Бажаємо легких доріг, надійних автомобілів і лише приємних подорожей! Нехай робота приносить задоволення, а життя — натхнення та успіх..

***

Шановні водії та працівники автомобільного транспорту! Щиро вітаємо вас із професійним святом — Днем автомобіліста! Ваша праця заслуговує на велику повагу, адже саме завдяки вам ми щодня маємо можливість безпечно та швидко пересуватися дорогами нашої країни. Бажаємо вам безаварійної роботи, міцного здоров’я та впевненості на кожному кілометрі вашого шляху. Нехай дороги будуть рівними, а ваша праця завжди високо цінується! Зі святом!

***

Хай світло зелене завжди горить,
Ніколи нічого ніде не болить!
Удача хай з неба завжди зорить,
І буде щасливою кожна мить!
Удача у руки хай швидко летить,
Мотор не ламається, не гуркотить!
Кохання у грудях нехай палає
І сяйво фортуни, добра мерехтить!

***

Щиро вітаємо зі святом! Нехай кожен день за кермом буде вдалим, дорога — безпечною, а вдома завжди чекають з теплом. Бажаємо здоров’я, сил і наснаги для нових звершень на життєвому і професійному шляху! З Днем автомобіліста та дорожника!

***

Вітаю з Днем автомобіліста! Хочу побажати рівних доріг, цікавих подорожей та яскравих пригод, добрих друзів на пасажирському сидінні, гарного настрою та попутного вітру! Нехай твій особистий шлях завжди буде рівним, цікавим та радісним!

***

З Днем автомобіліста та дорожника! Нехай кожен кілометр буде безпечним, кожна дорога — рівною, а кожен день за кермом дарує лише позитивні емоції. Успіху, терпіння та задоволення від роботи! Усього найкращого у свято!

***

З Днем автомобіліста. Бажаю впевнено рулити назустріч гарним світанкам, мрійливим заходом сонця. Бажаю, щоб кожна поїздка обходилася без форс-мажорів та будь-яких перешкод на шляху. Дотримуйся правил безпеки на дорогах і вигадуй власні правила щастя на життєвому шляху!

Картинки з Днем автомобіліста та дорожника

Креативно привітати з Днем автомобіліста та дорожника допоможуть оригінальні картинки та листівки, які ми в гарній якості публікуємо нижче. Відправляйте їх у соцмережах винуватцям свята.

вітання з днем автомобіліста 2024
День автомобіліста: привітання та картинки зі святом Фото: відкриті джерела
день автомобіліста картинки
Атмосферні привітання з Днем автомобіліста та дорожника українською мовою Фото: glavcom.ua
день автомобіліста привітання українською
З Днем автомобіліста та дорожника: привітання у віршах та прозі українською Фото: vitanniachko.com.ua
з днем автомобіліста вірші
Щирі вітання з Днем автомобіліста 2024: вірші, проза, картинки та відео Фото: happymonday.ua
день автомобіліст 2024
З Днем автомобіліста та дорожника 2024! Щирі привітання та картинки зі святом Фото: tsn.ua
З Днем автомобіліста та дорожника 2024
День автомобіліста та дорожника 2024: вірші, проза, картинки та відео Фото: informator.ua

З Днем автомобіліста та дорожника 2024!

Також не пропустіть корисні лайфхаки автомобілістів, що можуть врятувати життя на дорозі. Актуальний контент доступний за посиланням.