День хірурга 2024: щирі вітання і слова подяки — українською

Усі свята
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Щирі вітання для хірургів
Вітання з Днем хірурга, фото створене ШІ для Хочу

Вітаємо з професійним днем усіх українських хірургів

Щороку в третю неділю вересня українці вітають із професійним святом усіх лікарів хірургів. У час війни ця професія стала особливо актуальною, адже медики рятують життя військових героїв прямо на лінії фронту. Раніше ми писали, які події відзначатимуться на початку осені, а тепер поділимося добіркою гарних вітань для всіх хірургів.

У 2024 році День хірурга в Україні припадає на 21 вересня. Для вас — добірка найкрасивіших привітань. Низький вам уклін та щире дякуємо за те, що рятуєте життя українців.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video
Щирі вітання з Днем хірурга
Гарні вітання з Днем хірурга, фото: Pexels

Від щирого серця дякуємо за нескінченну турботу про українських захисників, за вашу участь у збереженні здоров'я та порятунку людських життів! Нехай завжди вірним буде діагноз, впевненою — рука, і надійним — асистент! Бажаємо вам і вашим рідним міцного здоров'я і благополуччя! З Днем хірурга!

***

Сильну і добру людину, талановитого хірурга вітаємо із професійним святом! Бажаємо віри в себе і впевненості у своїх силах, прекрасного здоров'я і самопочуття, позитивних результатів роботи і великої поваги! Нехай вдома вас завжди чекає кохана людина, затишок і мир.

***

Під час операції буває чимало складних моментів але, як правило, результат діяльності хірургічної команди — врятована людина. Ви проводите безліч годин в операційній — і все це задля людського здоров’я! Дякуємо вам, шановні хірурги! Вітаємо з професійним святом!

***

З Днем хірурга! Прийміть найщиріші вітання та побажання здоров′я, позитивних емоцій, вдалих операцій та вдячних пацієнтів! Дякуємо за вашу роботу, нехай вам завжди в усьому щастить!

***

З Днем хірурга вітаю прекрасного лікаря та великого майстра! Хочу побажати легкої роботи і спокою, успішних результатів і втішних прогнозів для пацієнтів, величезної поваги, щирої вдячності, особистого щастя в житті та хороших друзів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Вітаємо хірургів з професійним святом
Душевні вітання з Днем хірурга, фото створене за допомогою ШІ, Хочу
Вітання з Днем хірурга в Україні
Гарні вітання з Днем хірурга в Україні, фото створене ШІ для Хочу
Вітання з Днем хірурга у прозі
Душевні вітання з Днем хірурга в Україні, фото: uoz.mkrada.gov.ua
Гарні прозові вітання з Днем хірурга
Прозові вітання з Днем хірурга, фото: uoz.gov.ua

Раніше ми писали, що доречно дарувати для тещі з нагоди Дня народження. Для вас — цікаві та креативні ідеї таких презентів.