Форма ваших губ розповість всі ваші таємниці (ТЕСТ)

Тести
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Тест на таємниці характеру
Тест на форму губ. Фото: golos.ua

Подивіться на ваші губи у дзеркало - їхня форма приховує багато секретів

Багато тестів допомагають пізнати людину глибше і відкривають усі таємниці. Яка у вас форма пупка, нігтів чи колір очей можуть розповісти цікаві речі про власника.

Дивовижний та захопливий тест пропонує coffeewithmilk. Потрібно роздивитися форму своїх губ і прочитати, що властиве саме вам. Не поспішайте, дивіться уважно і вдумливо, адже там ховаються справжні таємниці.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Дізнатися характер людини по губах - це справжнє мистецтво, яке властиве особливим людям.

Тонкі губи

Такі губи належать сильним наполегливим особистостям, які самодостатні і знають собі ціну. Багато людей може вважати їх егоїстами, проте це лише на перший погляд. Вони комфортно почуваються наодинці, проте мають багато друзів на роботі та поза її межами.

Пухкі губи

Повні губи розповідають, що володар оптиміст, радіє життю і знаходить позитив навіть у проблемах і неприємностях. Ви комфортна людина, товариська особистість та чудовий друг.

Широкий рот

Якщо до широкого рота додаються великі губи - ви емоційні та обожнюєте ділитися радощами і переживаннями з навколишніми. У вас багато енергії, тому ви часто знаходитеся у центрі уваги. Своїм оптимізмом ви притягуєте до себе людей і легко знаходите друзів.

Маленький рот

Ви досить замкнута людина, яка не любить ділитися з іншими. Вам добре на самоті, хоча ваші друзі цінують вас за чесність та справедливість. Ви дисципліновані та багато часу присвячуєте роботі, що допомагає рухатися вверх кар’єрними сходами.

Верхня губа повніша за нижню

Таке зустрічається нечасто, тому з впевненістю можна сказати, що у вас талант до сцени і мистецтва. Ви обізнані, освіченні, обожнюєте читати і дискутувати на різні теми. У вас багато лідерських якостей і ви обожнюєте спонтанні подорожі.

Верхня губа тонша за нижню

Вам не вистачає емоцій та адреналіну, тому ви постійно у пошуках нових вражень. Ваша стихія - там, де пригоди і подорожі. У чоловіках цінуєте самостійність та самодостатність. А ще, щоб поділяв ваші вподобання і не прагнув зробити з вас домогосподарку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Для любителів особливих тестів маємо ще одну фантастичну загадку. Спробуйте дізнатися характер жінки за формою її манікюру.