Іван Дорн пояснив, як уникає мобілізації: "Топлю за Україну, але зі своїм наративом"

Новини шоубізнесу
614
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Іван Дорн боїться мобілізації
Іван Дорн. Фото: instagram.com/dorn_ivan

Виконавець не приховує, що боїться більше не виїхати за межі України

Іван Дорн, відомий український співак, який залишив Україну ще до початку повномасштабної війни, пояснив причину свого рішення не повертатися. Артист, який похизувався власною “хвилиною слави” , вже понад два роки мешкає за кордоном і не планує змінювати цю ситуацію.

На казахському YouTube-каналі Dope soz артист зізнався , що основною причиною його небажання повернутися є страх мобілізації. Через те, що він знаходиться у віковій категорії, що підлягає призову, Дорн побоюється, що після повернення на батьківщину не зможе знову виїхати. Музикант зауважив, що війна застала його за межами країни, і він прийняв рішення залишитися там, де він перебував на той момент.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Дорн зазначив, що його вибір залишитися за кордоном обумовлений саме небажанням опинитися в ситуації, коли повернення в Україну може призвести до обмеження його свободи пересування. Тому через мобілізаційні процеси найближчим часом він точно не повернеться на батьківщину.

З моменту початку війни я не був у Києві. Приїхати не важко, але повернутися буде складніше, якщо ти хлопчик від 18 до 60 років, який потрапляє під мобілізацію. Я хочу, щоб усі знали, що завжди і скрізь за кордоном я залишаюся українським артистом і топлю за Україну, але при цьому зі своїм наративом, зі своїм контекстом,
— зазначає Дорн.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що у свято усіх закоханих, дружина Івана Дорна зачарувала Мережу рідкісними кадрами з чоловіком . Знімки з коханим у її фотоблозі можна буквально перерахувати на пальцях, адже особисті стосунки вони звикли приховувати від публіки.