У свято усіх закоханих, дружина Івана Дорна зачарувала Мережу рідкісними кадрами з чоловіком (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Дружина популярного українського співака Івана Дорна, який не соромиться згадувати часи , коли виступав на росії, вперше за тривалий час поділилася спільним фото з чоловіком. Рідким кадром Анастасія Новікова зворушила соцмережі саме напередодні для усіх закоханих. Більше деталей дізнавайтеся на ХОЧУ.ua!

У своїх соцмережах дружина Івана Дорна часто показує їх спільних дітей – доньку Василісу, яка народилася у червні 2014 року, і сина Івана, що народився у 2015 році. Водночас кадри з коханим у її фотоблозі можна буквально перерахувати на пальцях, адже особисті стосунки вони звикли приховувати від публіки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
У свято усіх закоханих, дружина Івана Дорна зачарувала Мережу рідкісними кадрами з чоловіком (ФОТО) - фото №1
Фото: instagram.com/nastya_novikova

Однак у День святого Валентина Анастасія Новікова потішила підписників рідкісними світлинами з чоловіком. У сторіз в Instagram дружина Дорна опублікувала декілька кадрів із власного архіву, які були зроблені на фоні засніжених гір. Судячи з усього, зараз пара, яка від початку повномасштабної війни живе у Франції, зараз знаходиться на активному відпочинку.

У свято усіх закоханих, дружина Івана Дорна зачарувала Мережу рідкісними кадрами з чоловіком (ФОТО) - фото №2
Фото: instagram.com/nastya_novikova
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, тільки нещодавно  Іван Дорн знову потрапив у скандал зі своїм виступом для росіян у новорічну ніч. Хоча артист перестав працювати на росії після повномасштабного вторгнення армії рф в Україну, його неодноразово звинувачували у тісних звʼязках з жителями країни-агресора.