Ніхто не використовує ручку правильно: ви не знали про цей лайфхак зі сковорідкою

Їжа
Марія Дума

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

Ми розповідали, як зробити так, що у пластикових контейнерах не з’являвся неприємний запах . Тепер ділимось цікавим лайфхаком з використання сковорідки.

Багато хто знає про отвір у ручці сковорідки чи каструлі, але не всі знають, що він призначений не тільки для підвішування посуду. Про цікавий спосіб його застосування розповіли на pixelinform .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Отвір у рукоятці можна використовувати також як тримач для ложки, якою перемішують їжу. І це дуже зручно, адже при перемішуванні їжі ложку чи лопатку зазвичай кладуть на стіл або тарілку, що може призвести до забруднення поверхні. Крім того, ложка може нагрітися від гарячої їжі.

Якщо ж залишити ложку в отворі в рукоятці, залишки їжі потраплятимуть у посуд. Крім того, сама ложка так не нагріватиметься. Це дуже зручно і допомагає зберегти чистоту кухні та уникнути травм.

Як використовувати отвір у рукоятці як тримач для ложки?

Для цього потрібно просто вставити ложку в отвір і зафіксувати її. Ложка повинна щільно прилягати до рукоятки, щоб не випадати.

Щоб використовувати отвір в рукоятці як тримач для ложки, вибирайте ложку з ручкою, яка підходить за розміром. Перш ніж відпустити ложку, перевірте, чи щільно сидить ложка в отворі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Цей спосіб може значно заощадити вам час та спростити приготування страв. Також ми розповідали, як зрозуміти , що вашій сковорідці пора у смітник.