Ресторан, в якому вас оштрафують та 2 кг м’яса у подарунок: найдивніші заклади, про які ви нічого не знали

Їжа
Марія Дума

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

Унітазний ресторан на Тайвані
Фото з відкритих джерел / Найдивніші ресторани

Цікаві факти про ресторани в усьому світі

Ми розповідали, чому моряки боялись бананів . Тепер ділимось дивовижними фактами про сервіси їжі в різних країнах.   

Ви б хотіли дізнатися в якій країні штрафують за те, що відвідувач ресторану недоїв свою їжу? Або про те на якій висоті розташований найвищий ресторан? Або про те де можна з'їсти стейк вагою 2 кг абсолютно безкоштовно? Якщо, дійсно, цікаво, тоді Вам просто необхідно прочитати цю статтю. Розповідаємо про найдивніші правила у закладах харчування разом із “Тут цікаво” .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Штраф за нез'їдену їжу? У Бразилії це реальність!

Уявіть собі, що вам виписали штраф за те, що ви не доїли свою страву! Це може статися в деяких ресторанах Бразилії. Такий підхід стимулює економне ставлення до їжі та бореться з марнотратством. 

Тюремна атмосфера в Bollesje

Німецький ресторан Bollesje пропонує своїм гостям незабутні враження, занурюючи їх в атмосферу справжньої в'язниці. Від відбитків пальців на вході до тюремних роб та "злодійського" коктейлю - все продумано до дрібниць, щоб створити відчуття автентичності.

Плати скільки хочеш в Нідерландах

У Нідерландах існує ресторан, де ціна на їжу не фіксована. Відвідувачі самі вирішують, скільки вони готові заплатити за обід. Цікаво, що в більшості випадків люди залишають трохи більше, ніж очікував би ресторан.

Заборона на ритмічні рухи в Нью-Хемпширі

У ресторанах цього штату США заборонено стукати пальцями по столу, ногами або головою під час їжі. Мабуть, власники закладів прагнуть до створення атмосфери спокою та ввічливості.

2-кілограмовий стейк безкоштовно? Це можливо

Big Texan Steak Ranch Amarillo в США кидає виклик сміливцям: з'їжте стейк вагою 2 кг за годину і не платіть нічого. Але будьте обережні: не впораєтеся - доведеться розщедритися!

Унітазний ресторан на Тайвані

Modern Toilet Taipei - ресторан, де стільці та посуд мають форму унітазів. Меню при цьому цілком традиційне. Ця екзотика припадає до душі багатьом відвідувачам, роблячи заклад унікальним.

Безкоштовний кит для Іони в Норвегії

У норвезькому ресторані "Кит" власники пригощають безкоштовною стравою з кита тих, кого звуть Іона. Це відсилання до біблійної притчі про пророка Іону та його пригоди в китовому череві.

Вечеря в небі

Любителі екстриму з усього світу прагнуть потрапити ресторан в Dinner in the Sky. Обід проходить на висоті 50 м, а гостей до столу підіймає підіймальний кран. Під час трапези вони зафіксовані спеціальними ременями.

Повна темрява

Заклад O'Noir Montreal - обитель темряви. Офіціанти забезпечені приладами нічного бачення, а будь-які прилади, що можуть світитися чи будь-яким іншим чином порушують пітьму - під забороною.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Деякі з цих правил можуть відштовхнути гостей, але насправді все відбувається навпаки - туристи стікаються до ресторанів, приваблені їх репутацією. Також ми розповідали, навіщо додавати оцет в мед.