Відома точна цифра: ви могли не знати, скільки хвилин потрібно заварювати чайний пакетик

Їжа
Марія Дума

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

скільки хвилин тримати пакетик в чашці
Smithsonian Magazine / Відомий час заварювання чаю

Точність - важлива частина смаку та аромату напою

Ми розповідали, де потрібно зберігати розрізаний кавун. Тепе ділимось секретами ідеального чаю, а саме, розповідаємо, як правильно заварювати чайний пакетик.

Mirror з посиланням на експертів з Wren Kitchens Анжелу Пірс та Кеті Кіппакс розповідає, як правильно заварювати чай з чайного пакетика. Є декілька дуже важливих моментів, зокрема це стосується часу заварювання. 

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Зверніть увагу на кілька важливих нюансів:

  • Багато хто недооцінює важливість часу заварювання. Занадто короткий час не дозволить чаю розкрити весь свій смак, а занадто довгий – зробить його гірким. Оптимальний час – 3-5 хвилин.

  • Використовуйте тільки кип'ячену воду. Саме при високій температурі чайні листки віддають максимум корисних речовин і аромату.

  • Після закінчення заварювання обов'язково дістаньте пакетик з чашки. Чим довше чайний пакетик буде контактувати з гарячою водою, тим більше гіркоти буде в напої.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Дотримуючись цих простих правил, ви завжди зможете насолодитися смачним і ароматним чаєм. Також ми розповідали, скільки у холодильнику може зберігатися готовий борщ.