Хитрість, про яку мало хто знає: що робити з черствим батоном

Кулінарні підказки
Марія Дума

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

Ми розповідали, що додати до котлет , щоб скоринка була особливо чудовою. Тепер ділимось порадою щодо того, як можна дуже смачно утилізувати хліб, який зачерствів.

Зрозуміло, що найсмачніші батони та булочки – ті, що свіжі. Однак навіть якщо батон злегка зачерствів, це все ще не привід одразу відправляти залишки у відро для сміття. На Pixelinform розповіли, що із цим робити.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Замість того, щоб викидати сухий хліб, ви можете приготувати приголомшливі грінки до сніданку або на перекус. Крім самого багету чи булочок вам знадобиться також молоко, вершкове масло та одне яйце.

Довільну кількість молока слід влити в глибоку миску. Туди ж додаємо яйце і добре збиваємо за допомогою виделки або вінчика.

У суміш, яку ми отримали, треба занурити шматочки зачерствілого батона. Одразу після цього обсмажуємо їх з двох сторін на розігрітій сковороді. На сковороду під час обсмажування додаємо шматочки вершкового масла.

Як тільки ви помітили, що з обох боків гріночки з’явилась апетитна золотиста скоринка - це сигнал, що вона готова і її можна знімати з вогню.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Такі грінки можна використовувати як основу для бутербродів, а можна їсти їх самостійно з чаєм. До речі, ми розповідали, як обрати якісний чай .