Цікавий лайфхак, про який мало хто знає: як зварити макарони за одну хвилину

Кулінарні підказки
Марія Дума

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

Ми розповідали, чому не можна ламати спагеті перед приготуванням. Тепер ділимось хитрим способом, який допоможе вам супершвидко зварити цей гарнір.

Немає нічого складного в тому, щоб приготувати макарони. Зазвичай цей процес займає 10-15 хвилин вашого часу. Якщо цього часу немає, то є один спосіб, який допоможе значно прискорити варіння. Про нього розповіли на Ukr.Media .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Цей метод допоможе, якщо у вас немає часу стояти на кухні весь період варіння макаронів. Втім, для нього потрібна деяка підготовка. Весь спосіб займає приблизно годину, але “стояти над макаронами” вам доведеться всього 60 секунд. Весь інший час можна займатися своїми справами.

Лайфхак полягає у тому, щоб замочити макарони у воді приблизно на годину. Поки вони відмокають, ви можете робити що завгодно.

Вам залишиться, коли 60 хвилин закінчаться, відкинути макарони в друшляк, а потім покласти їх у попередньо підсолену киплячу воду. Вироби будуть готові до вживання рівно через хвилину.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Смак макаронів при цьому нічим не відрізнятиметься від тих, що зварені звичайним способом. Також ми розповідали, як смачніше приготувати котлети .