Зробити тости без тостера: чудові лайфхаки для щоденного використання!

Кулінарні підказки
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Смачні, рум'яні підсмажені шматочки свіжого хліба - це чудова можливість смачно, поживно та швидко перекусити. Їх можна намазати паштетом чи покласти шматочок червоної рибки, або ж фруктовий джем та варення.

Безліч варіантів на будь-який смак. Тостами люблять ласувати діти і їх можна класти у ланч-бокс, щоб перекусити на роботі. Але потрібно вміти приготувати їх, якщо в будинку немає тостера. Редакція Хочу! з задоволенням поділиться способом отримати хрумкі шматочки без використання спеціального пристрою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Звичайно, можна підсмажити тости на сковорідці, але вони виходять далеко не такими хрусткими і смачними. Значно швидше і простіше застосувати духовку.

Існує чудовий спосіб зробити тости за допомогою решітки у духовці. 

Для цього підготуйте хліб. Краще брати вже порізаний, тостовий, адже нарізати скибочки відповідної товщини буває проблематично. Духовку розігріваємо до 150 градусів. Хліб можна підсмажити двома варіантами.

Спосіб №1

Викласти на деко скибочки і поставити на верхній рівень у духовці. Потрібно періодично перевертати їх щипцями до повного підсмаження. Витягнути, покласти на тарілку і дати злегка прохолонути. Можна вживати з будь-якими продуктами.

Зробити тости без тостера: чудові лайфхаки для щоденного використання! - фото №1

Спосіб №2

Якщо шматочки відповідного розміру, то вставляємо їх у решітку, щоб вони звисали. Для хліба, який може випадати, підставляємо деко, застелене пергаментом під низ, щоб підтримувало тости. Важливо постійно спостерігати, щоб не пересмажилися.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Повноцінний обід це не замінить, але "заморити черв'ячка" цілком хороша альтернатива. До речі, це чудовий варіант використати батон, що зачерствів .