Як приготувати ідеальний олів’є: три хитрі лайфхаки

Кулінарні підказки
Марія Дума

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

Ми розповідали, як смачніше приготувати бутерброди з ікрою . Тепер ділимось порадами щодо салату, без якого багато хто просто не уявляє свят.

Щоб страва була смачно, цілком достатньо правильно зробити класичний салат. Про три трюки, які допоможуть це зробити, розповіли на порталі Pixelinform .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Не варіть овочі, а запікайте

Відварені овочі ми зазвичай використовуємо частіше - адже це здається найпростішим варіантом. Проте у процесі варіння продукти втрачають частину поживних речовин, а також насиченість смаку. А ось гарне запікання дозволяє позбутися цих недоліків.

Краще солоні огірки, ніж мариновані

Часто лінь або важко знайти справжні солоні огірки, тому кулінари купують мариновані. Однак класичний смак салату великою мірою залежить саме від солоних огірків. А ось мариновані овочі мають зовсім не той відтінок смаку, що потрібен.

Не виключайте майонез з компонентів

Часто кулінари прагнуть зробити святкові страви кориснішими. Тому компоненти замінюють кориснішими аналогами. Проте якісний, хороший майонез не такий шкідливий, як здається. Секрет у тому, використовувати його у не такій великій кількості.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Так олів’є точно буде смачним та красивим. Також ми розповідали, за якими правилами треба нарізати овочі в салатах .