З яйцями чи без: чи потрібен цей шар в оселедці під шубою

Кулінарні підказки
Марія Дума

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

Оселедець під шубою - один з найпопулярніших салатів у всьому світі. Він є обов'язковою стравою на святковому столі для багатьох українців. Туди йде визначений набір інгредієнтів, зокрема, картопля. Ми розповідали, як варити її на салати.

Існує одна суперечлива тема навколо цієї страви. Кулінари сперечаються, як правильно готувати оселедець під шубою - з яйцями чи без. Про це розповіли на порталі pixelinform.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Згідно з класичним рецептом, оселедець під шубою готується з яйцями. Втім, якщо вам не подобаються яйця в оселедці під шубою, їх можна не додавати. У цьому випадку салат буде мати значно ніжніший смак.

Тож класти яйця чи ні - це справа смаку. Одні кухарі вважають, що яйця надають салату більш насиченого смаку і аромату, а також роблять його значно ситнішим. Інші ж вважають, що вони заважають насолодитися смаком риби. Також цей компонент може зробити салат більш жирним.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У підсумку, кожен сам вирішує, як йому більше подобається готувати оселедець під шубою і обирає той варіант, який йому до вподоби. Також ми розповідали про тонкощі приготування смачних голубців.