Щоб не давитись несмачними голубцями: три поширені помилки, які роблять страву жахливою

Кулінарні підказки
Марія Дума

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

Зробити голубці соковитими - це одна з цілей, які перед собою ставлять кулінари, які беруться за їх приготування. Ми розповідали, чим замінити крупу в голубцях, щоб стало смачніше. тепер ділимось порадами, які допоможуть приготувати їх смачними.

Іноді ця страва може вийти сухою, що зіпсує загальне враження від неї. Щоб цього уникнути, потрібно дотримуватися кількох простих правил. Про них розповіли на ProstoWay .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Капуста

Найкраще для голубців підходить молода капуста, яка має тонке листя. З неї можна просто знімати листочки та загортати у них начинку. Якщо ви використовуєте зимову або осінню капусту, її потрібно попередньо підготувати. Для цього листя пропарюють або відварюють в підсоленій воді. Це допоможе зробити листя м'якими і ніжними.

Фарш

Для фаршу для голубців можна використовувати різні види м'яса. Найчастіше використовують яловичину, свинину або телятину. Для соковитості фаршу можна додати трохи сала або жиру. Також в фарш можна додати рис, цибулю, часник, зелень і спеції.

Рис

Рис для голубців потрібно попередньо відварити до напівготовності. Якщо рис буде сирим, він вбере в себе всю вологу і може зробити голубці сухими.

Тушкування

Тушкувати голубці потрібно в невеликій кількості води або бульйону. Це допоможе їм просочитися соками і стати більш соковитими. Також перед тушкуванням голубці можна обсмажити на сковороді з рослинною олією.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Дотримуючись цих простих правил, ви зможете приготувати смачні і соковиті голубці, які будуть радувати ваших близьких. Також ми розповідали, як приготувати дуже смачні пісні голубці .