Хитрий трюк зробить ваш борщ насичено червоним: ділимось цікавим лайфхаком

Кулінарні підказки
Марія Дума

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

Ми розповідали, як смачніше приготувати голубці. Тепер ділимось порадами щодо приготування смачного та яскравого борщу.

Мета кулінарів - приготувати такий ідеальний борщ, де гармонійно поєднуються зовнішній вигляд і смак супу. Щоб борщ вийшов яскраво-червоним, важливо правильно підготувати буряк. Детально про цей процес розповіли на ProstoWay.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Буряк потрібно добре промити, відрізати верхівку і низ, де зазвичай накопичується найбільше бруду. Потім буряк потрібно почистити, але шкірку при цьому викидати не треба.

Шкірку буряка потрібно зварити в окремому посуді з додаванням 2-3 ложок оцту. Цей процес займе близько 30 хвилин. Готову шкірку проціджуємо через сито.

Обсмажені буряки з томатною пастою додаємо в бульйон на потрібному етапі приготування, а потім вливаємо в суп відвар з бурякової шкірки. Цей лайфхак допоможе зберегти яскравий колір борщу.

Щоб зберегти колір, важливо не переварити борщ. Якщо суп буде варитися занадто довго, його колір втратить насиченість. Якщо додаєте свіжу зелень, це краще робити безпосередньо перед подачею на стіл.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Слідуючи цим простим порадам, ви зможете приготувати апетитний і яскравий борщ, який не залишить байдужими ваших близьких. Також ми розповідали про хитрий спосіб, який допоможе запекти соковите м’ясо.