Одна проста деталь псує млинці: що треба зробити з борошном, щоб не викинути всю страву

Кулінарні підказки
Марія Дума

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

Тоненькі, смачні млинці не вважаються стравою, складною у приготуванні. Втім, є деталі, які мають значний вплив на те, якою вийде готова страва.

На смак, форму та консистенцію млинців можуть серйозно вплинути обставини, які, на перший погляд, здаються незначними. Наприклад, додавання борошна у тісто. На ProstoWay розповіли, як це зробити правильно.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Правильний спосіб додавання борошна до тіста

Здавалося б, немає нічого складного у тому, щоб просто виміряти потрібний обсяг борошна та насипати його у тісто. Втім, не все так просто. Річ у тім, що борошняний компонент потребує попередньої обробки. Якщо пропустити її, страва просто не буде мати апетитного вигляду.

Не поспішайте висипати борошно в молочно-яєчну суміш. Спочатку сипучий продукт необхідно просіяти. Це стосується будь-якого тіста, однак саме у випадку із млинцями ігнорування цього етапу може призвести до катастрофи.

Коли ми просіюємо борошно через сито, ми вводимо його рівномірніше. Продукт насичується повітрям, його буде значно легше вмішати без грудочок. А ще просіювання допоможе впевнитись, що у борошні не було жодного сміття - всі зайві шматочки залишаться в ситі.

Після того, як вмішали борошно, дайте тісту постояти деякий час перед тим, як смажити млинці. Ця необхідність обумовлена тим, що тісту необхідний час, щоб вивільнити пшеничні білки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Так можна приготувати неймовірно смачні млинці, які не лише тануть у роті, але мають апетитний вигляд. Також ми розповідали, що додати у борщ, щоб страва вийшла фантастично смачною.