Такого смачного борщу ви ще не куштували: що можна додати, щоб страва стала фантастичною

Кулінарні підказки
Марія Дума

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

Ми розповідали, що додати у зелений борщ , щоб стало значно смачніше. Тепер ділимось порадами з приготування надзвичайно смачного червоного борщу.

Домашній борщ люблять усі, але чи замислювалися ви, що його смак можна зробити ще кращим. Разом з Pixelinform розповідаємо про незвичайні інгредієнти, які зроблять ваш борщ справжнім шедевром.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Додайте цукру

Цей інгредієнт не зіпсує страву, а лише підкреслить смак м’яса та ароматних овочів. Додайте 1 чайну ложку цукру на каструлю - цього буде цілком достатньо.

Не бійтеся лимонного соку

Кислинка зробить смак борщу більш цікавим і насиченим. Крім того, лимонний сік допоможе зберегти яскравий колір страви. Додайте сік 1/2 лимона в кінці приготування. Також, якщо ви звикли додавати до буряка, що тушкується, оцет, його можна легко замінити лимонним соком - фінальний смак страви від цього лише покращиться.

Вершкове масло

Шматочок вершкового масла, доданий за кілька хвилин до готовності, зробить борщ густішим та ситнішим. А ще це надасть страві вершкового аромату. Після додавання масла та зелені вимкніть вогонь та накрийте каструлю кришкою. Через 10-15 хвилин смак буде нереально насиченим.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Не бійтесь експериментувати. В борщ можна додати трохи тертого хрону, подрібненого часнику та зелені. Не бійтеся ризикувати, і ваш борщ стане справжньою окрасою столу. Також ми розповідали, як приготувати особливо смачні котлети .