Це змінить смак гарніру: що додати до картоплі, щоб приготувати особливо смачно

Кулінарні підказки
Марія Дума

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

смачна картопля
Сегодня / Картопля буде особливо смачною

Достатньо додати один простий компонент

Ми розповідали, як приготувати неймовірно ароматну смажену картоплю. Тепер розповідаємо про цікавий метод, який допоможе покращити смак гарніру. 

Ця маловідома хитрість може повністю змінити гарнір. Про неї розповіли на Ukr.Media. Нічого особливого робити не треба - просто додати перед варінням чи смаженням картоплі один інгредієнт.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Секрет приготування ідеальної картоплі: лимонний сік або оцет

Секрет полягає в додаванні одного з двох інгредієнтів. Лимонний сік надає свіжого, трохи екзотичного смаку, запобігає розваренню та робить картоплю більш апетитною. Оцет же робить картоплю насиченою, пікантною.

Як приготувати картоплю

Очистіть картоплю та наріжте її кубиками або скибочками. Замочіть картоплю в холодній воді з додаванням лимонного соку (1 столова ложка на 1 літр води) або оцту (2 столові ложки на 1 літр води) на 10-15 хвилин.

Після цього злийте воду і ретельно просушіть картоплю. Це все - коренеплід можна готувати вашим улюбленим способом: відваріть, запечіть або обсмажте.

Завдяки цьому методу картопля набуває нового, свіжого та пікантного смаку. Ще шматочки збережуть форму та колі, вони не розваряться і не розпадуться.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Обов’язково спробуйте цей лайфхак. Також ми розповідали, як приготувати особливо ніжне картопляне пюре.