Так пюре готують у Франції: прості трюки, які нададуть гарніру паризького лоску

Кулінарні підказки
863
Марія Дума

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

Ми розповідали, які помилки псують смажену картоплю . Ще один варіант приготування цього овоча, не менш популярний - картопляне пюре. Здавалося б, немає нічого складного у його приготуванні, але є деякі нюанси, які зроблять цей гарнір особливим.

Ідеальне пюре – це не просто розім'ята картопля. Це ніжна, пухнаста маса без грудочок, з насиченим вершковим смаком. Французькі кулінари, відомі своїми бездоганними кулінарними техніками, знають секрети приготування бездоганного пюре. Детально про це розповіли на Pixelinform .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Використовуйте сито

Зварену картоплю спочатку розімніть товкучкою, а потім силіконовою лопаткою протріть через дрібне сито. Цей простий прийом зробить пюре легким, повітряним і без грудочок. Це може здатися нудним заняттям, однак результат того вартий - картопля буде неймовірною.

Правильний порядок додавання інгредієнтів

Спочатку в пюре додайте холодне вершкове масло та розмішайте його. Потім влийте гаряче молоко, постійно помішуючи. До вершків прийнято ставитись з обережністю - вони можуть зробити пюре рідким.

Додайте сметану

Після молока додайте в пюре трохи сметани. Цей кисломолочний продукт додасть гарніру ніжності, жирності і вершкового аромату.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ці прості правила допоможуть вам перетворити звичайний гарнір на вишукану страву. Також ми розповідали про тонкощі приготування смачної овочевої засмажки .