Секрет насичено-червоного борщу: трюк, яким користуються у ресторанах

Кулінарні підказки
1 479
Марія Дума

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

український борщ
Файні рецепти / Борщ буде неймовірним

Приготувати червоний борщ зовсім нескладно

Ми розповідали, які помилки призводять до зіпсованого смаку смаженої картоплі . Тепер ділимось лайфхаком, який допоможе приготувати особливо яскравий та насичений червоний борщ.

Це складна страва, тому кулінари, які витратили чимало часу на її приготування, бажають, щоб вона була ідеальною. А однією з ознак гарного борщу є його насичено-червоний колір. Традиційно для цього додають лимонну кислоту чи оцет. Та можна обійтись і без цього. Разом із ProstoWay розповідаємо, як.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Отримати багатий колір борщу без лимонної кислоти або оцту цілком можливо. Є простий секрет, що допоможе вам досягти бажаного результату.

Знадобиться:

  • Буряк

  • Окріп

Як приготувати дуже червоний борщ:

  1. Ретельно вимийте буряк. Очистіть його від шкірки ножем або овочечисткою.

  2. Залийте шкірку буряка окропом і відставте убік. Поки вариться борщ, буряковий розчин набуде насиченого рубіново-червоного відтінку.

  3. Наріжте буряк на ваш розсуд  - його можна натерти на тертці або нарізати соломкою. Приготуйте борщ із буряком за вашим звичним рецептом.

  4. Після приготування влийте буряковий розчин в каструлю з борщем. Коли борщ знову закипить - можна вимикати вогонь і залишати страву настоюватись.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Цей нехитрий секрет допоможе вам досягти неймовірно яскравого червоного кольору борщу, який не вивариться і не зникне. Також ми розповідали, як правильно смажити гриби .