Секрети досвідчених кулінарів: важливі помилки, які псують борщ

Кулінарні підказки
Марія Дума

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

апетитний борщ
Файні рецепти / Секрети смачного борщу

Цю страву важливо готувати якісно

Ми розповідали, що, крім оцту, можна додати до борщу , щоб зберегти його яскравий колір. Тепер ділимося секретами, які дозволять приготувати цю страву особливо апетитно та смачно.

Рубіновий борщ зі сметаною та зеленню – це не просто обід, а справжнє забарвлення столу. Але не кожен кулінар знає, як зберегти унікальний колір та насичений смак цієї страви. Разом з Pixelinform розповідаємо про поширені помилки у приготуванні.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Відсутність кислоти

Оцет або цукор під час тушкування чи варення буряків – це запорука яскравого кольору борщу. Також кислий компонент відтіняє смак бульйону та овочі. Не забудьте готувати буряки окремо від інших овочів.

Неправильний засмажка

Щоб приготувати вдалий борщ, моркву та лук для борщу обсмажують з додаванням олії або іншого жиру. Важливо моркву класти після олії - це забезпечити рівномірне приготування. Буряки додають до засмажки лише наприкінці або взагалі готують окремо.

Неправильна послідовність додавання овочів

Капусту можна класти в кастрюлю разом з картоплею або після неї - все залежить від того, наскільки стара у вас капуста. Чим овощ твердіший, тим раніше його слід додавати. Зажарку та буряки додають лише після того, як капуста та картопля зваряться.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Вибирайте для борщу темні, насичені буряки та не переварюйте їх. Подавайте борщ зі сметаною та зеленню. Також ми розповідали, буряки якого розміру краще додавати у борщ.